Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Școlar Reșița a obținut sâmbătă, 3 noiembrie, doar un rezultat de egalitate (0-0), cu Național Sebiș, într-un joc din etapa a XI-a a Ligii a III-a, Seria a IV-a. Această remiză fără goluri este a doua consecutivă pe care o obțin rosso-nerii pe teren propriu. În precedenta etapă de acasă, CSM Reșița a terminat la egalitate, 0-0, cu FC Avrig.

Prima ocazie a meciului cu Sebiș i-a aparținut lui Taciuc. În minutul 3, singur cu portarul, jucătorul reșițean a trimis mingea peste poarta adversă, după ce a primit o pasă de la Săulescu. Următoarea ocazie mare a Reșiței a venit în urma șutului expediat de Ene puțin pe lângă poartă. Oaspeții au replicat prin Nicolae Ruță, care a executat o lovitură liberă direct în brațele lui Zimmermann. În minutul 32, Breșneni și-a încercat șansa cu un șut de la 30 de metri, prins fără probleme de portarului Sebișului. Până la finalul primei reprize, Staicu și Taciuc au mai amenințat poarta oaspeților, dar fără succes.

La începutul reprizei secunde, Charles Ankomah a șutat, dar același Zimmermann a respins. După doar câteva minute, Marco Enciu de la Național Sebiș a văzut direct cartonașul roșu și a fost eliminat din cauză că a înjurat un spectator din tribune. Deși Sebișul a jucat în 10 oameni 35 de minute, elevii lui Leontin Doană au mai pus în pericol poarta adversă doar de două ori până la final. Fundașul central Vlădia și atacantul Săulescu au ratat pe rând șansa de-a deschide scorul. Jocul s-a încheiat 0-0, iar rosso-nerii au rămas pe locul 9, cu 14 puncte obținute.

CSM Reșița: Cristian Zimmermann, Bogdan Szijj, Sergiu Bactăr, Flavius Vlădia, Laurențiu Breșneni, Hristos Vadasis, Dumitru Ene, Marius Staicu, Alexandru Taciuc, Dorin Toma și Dragoș Săulescu. Au mai jucat Prodan, Izmană și Hrudei.

Național Sebiș: Gakos – Goșa (min. 70, Ad. Pop), Pîslaru, Dumitrache – Susan (min. 46, Mărgărit), Pintea, Ruță, Cl. Vereș – Ankomah – Szekely (min. 90, Petculescu), Enciu.

Următorul meci al Reșiței va fi sâmbătă, 10 noiembrie, în deplasare, de la ora 14, împotriva echipei CS Ocna Mureș.

Adaugă comentariu