Caraş-Severin, Romania

BĂILE HERCULANE – În cursul zilei de 1 iulie, poliţiştii din staţiune au fost sesizaţi că o fată este bătută de un bărbat necunoscut pe DN 67D, în apropiere de o pensiune din localitate.

Echipa deplasată la faţa locului a stabilit, cu ocazia cercetărilor că tânărul Claudiu P., de 21 ani din comuna Mehadia, pe fondul unor neînţelegeri cu fosta prietenă, o tânără în vârstă de 18 ani din Băile Herculane, a lovit-o pe acesta în cap şi pe corp cu o bară metalică. Victima a fost transportată şi internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu – Severin. În prezent se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.

7 Comments

 1. sa se faca dreptate nu a stat la arest nici macar 24 de ore si in plus acum e liber de ce?

  • toti ne intrebam de ce este liber…. DE CE? probabil trebuie sa omoare pe cineva ca sa fie acolo unde trebuie.

 2. Fata este la spital are degetele de la maini zdrobite are capul spart urmeaza operatie de reconstructie la maini iar la cap este mai nasol ca trebuie ridicata calota craniana ca este infundata si apasa pe creieri.
  Au fost prieteini cam patru ani ea nu a mai vrut sa fie cu el .A venit pregatit cu o teava in rucsac si cand nu a obtinut prietenia ei ia spus”am o surpriza pentru tine” a deschis rucsacul a scos teava si a inceput sa o loveasca in cap cu ea ,fata ca sa se apere si-a pus mainile in cap de aceea are mainile zdrobite ca daca nu se aparea acuma poate nu mai era.Loviturile au fost foarte violente a vrut sa o omoare ca sa nu mai fie cu nimeni.
  Norocul ei a fosta ca atrecut un taxi pe acolo si la oprit ca daca nu……
  Din cate am inteles si acuma este de parere ca a meritat.
  Oricum agresorul este acasa acuma .

 3. situatia este mult mai grava, scriu in cunostinta de cauza este tentativa de omor si acest individ este inca in libertate, linistit, relaxat si fara nici un stres la el acasa.
  Fata e nenorocita pe viata… ce trebui sa sa intample mai grav de atat ca acesta sa fie acolo unde ii este locul? Tanara este un copil premiant – a ratat bacul …. UNDE ESTE DREPTATEA? Traim intr-o jungla.

 4. Conform noi orinduiri mondiale a masonilor populatia lumii trebuie sa se reduca la circa 2 miliarde ,restul trebuie sa se reduca prin razboaiele nesfarsite ,revolutii ,catastrofe ,iesire pe cale naturala din sistem cate odata si ajutata de domnii doftorii (malpracxix ) infometare , de aia a coabitat si romania cu acesti indivizi ,iar atunci te miri ca acesti dezcreierati umbla liberi printre noi ,asa a fost si cu criminalul de pe aeroportul Caransebes ,cioaca , cei trei care au talharit acum vro trei ani pe unul luat la ocazie si l-au lasat in curul gol pe drumul de la Carasova , exemple sint cu gramada ,asa ca angajativa cate un bodiguard alat solutie nu e !

Adaugă comentariu