Caraş-Severin, Romania

Unii au devenit celebri după absolvire ca profesori, oameni de cultură, oameni politici sau de televiziune, ingineri, informaticieni, medici, regizori de teatru şi film, actori, cercetători, economişti sau jurnalişti, alţii, mai puţin interesaţi de celebritate, au devenit pur şi simplu părinţi şi cetăţeni exemplari.

În 2011 LTL celebrează 50 de ani de la absolvirea primei generaţii de elevi! Timp de o săptămână, din 23 până în 28 mai 2011, elevii, părinţii, absolvenţii, învăţătorii şi profesorii noştri celebrează prin activităţi interesante „Jumătate de secol de excelenţă!“

„Liceul de poveste“, expoziţia de fotografie „LTL-iştii“, quizz muzical, desene pe asfalt, atelier de pictură, „LTL la pătrat“ – matematică distractivă, sesiunea internaţională de comunicări ştiinţifice ale elevilor sunt doar câteva din momentele în care LTL-iştii vor îmbrăca straiele de sărbătoare.

Ziua de 28 mai 2011, Ziua LTL, îi va strânge laolaltă pe toţi cei care, elevi sau profesori, au adus faima acestui liceu! Gala LTL se va desfăşura la Palatul Cultural şi îi va omagia pe LMF-iştii şi LTL-iştii de ieri şi de azi care se vor mândri din septembrie 2011 spunând Colegiul Naţional „Traian Lalescu Reşiţa“. Performanţa face diferenţa!

Camelia Radovan

Adaugă comentariu