Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Actualul președinte a câștigat primul tur în Caraș-Severin, urmat de Viorica Dăncilă și Mircea Diaconu. Dan Barna n-a prins nici măcar podiumul!

Din cele 112.806 voturi valabil exprimate în Caraș-Severin, 43.255 s-au îndreptat către Klaus Iohannis (38,35%), 34.524 către Viorica Dăncilă (30,6%), 10.180 către Mircea Diaconu (9,02%), 9.940 către Dan Barna (8,81%), alte 14.907 voturi fiind pentru ceilalți candidați.

Totuşi, preşedintele PNL Caraş-Severin, Marcel Vela, nu este foarte mulţumit de rezultate. „Sunt mulţumit de rezultate dar nu foarte mulţumit. Vom analiza la sfârşitul acestei săptămâni cauzele acestui rezultat, dar vom discuta şi măsurile pe care le vom lua pentru un rezultat mult mai bun în turul II.“, ne-a declarat şeful liberalilor cărăşeni, Marcel Vela.

„Dacă nu erau votanţii de pe listele suplimentare, adică acei peste 13 mii de oameni care au votat pe acele liste, sunt sigură că scorul PSD era şi mai bun. Dar faptul că PSD Caraş-Severin a obţinut cu opt procente mai puţin decât PNL, şi tot cu opt peste media pe ţară, este un lucru bun pentru organizaţia noastră. Le mulţumesc celor aproape 35 de mii de cărăşeni care au votat cu Viorica Dăncilă. De acum, începem să ne organizăm pentru turul 2 și locale“, ne-a declarat și şefa PSD Caraş-Severin, Luminiţa Jivan.

Nina Curița

3 Comments

  1. 43000 au mers cu Iohanis, dar si 35000 au mers cu Dancila ceea ce arata de ce judetul asta este cum este. Locuitorii acestui sarac judet nu au priceput nimic din votul copiilor lor imprastiati prin zari straine. Sa fii atat de sarac cu duhul incat sa votezi o catastrofa nationala ca Dancila intr-o asemenea proportie, arata ca judetul nu se poate rupe de conditia de prostie si saracie, si nici viitorul nu arata prea roz.

    • Tu chiar crezi ca voturile date către Dancila au fost date de naivi stai linistit ca PSD nu mai are atatia votanți vedem daca in turul 2 daca mai ia 23 % sa zic a doamne ajuta in jur de 10 % sunt de la anumite partide sa ajunga in turul 2 sti cum ee Klaus mai bine dai examen din fizica decât din biologie

  2. Nu mai dati vina pe altii ! Tara merge prost pentru ca prostii au votat …prosti .

Adaugă comentariu