Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Așa cum anunța primarul Felix Borcean încă de duminică, Primăria Caransebeș și Poliția Locală au avut zero toleranță pentru individul care a aruncat deșeuri din construcții în pădurea de pe Dealul Corcana. Acesta a fost identificat și amendat cu suma de 1500 de lei, după cum ne-a informat directorul Poliției Locale, Florin Bojin.

„Bărbatul a fost identificat de polițiștii locali cu ajutorul fotografiilor și a fost sancționat pecuniar, iar ca măsură complementară și-a luat angajament scris că va igieniza zona respectivă. Mai mult, în urma verificărilor Poliției Locale, s-a constatat că bărbatul respectiv nu deținea contract de prestare a serviciului de salubrizare pentru imobilul în care domiciliază, iar la solicitarea polițiștilor locali s-a încheiat un astfel de contract”, a precizat oficialul Poliției Locale Caransebeș.

Primăria Municipiului Caransebeș și Poliția Locală Caransebeș avertizează că se vor intensifica acțiunile de control în ceea privește păstrarea curățeniei, în special pe linia deponeelor necontrolate de deșeuri, moloz sau alte materiale de construcție, iar amenzile vor fi pe măsură. Mai mult, Primăria Municipiului Caransebeș a mulțumit doamnei Elena Tania Pârvu și celorlalți bicicliști care au dat dovadă de spirit civic, luând atitudine împotriva celui care depozita deșeuri în pădure.