Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Suprafaţa sintetică pentru terenul de zgură va sosi în Valea Domanului, în luna martie. Începând din luna aprilie a.c., cel târziu, echipele de copii şi juniori ale FCM Reşiţa se vor putea pregăti şi pe noul gazon artificial.

Cel puţin aşa ne-a asigurat prof. Cristian Bobar, fostul preşedinte al FCM Reşiţa, în baza ultimelor discuţii purtate cu reprezentanţii firmei specializate în acest domeniu: „La sfârşitul săptămânii trecute am vorbit, din nou, cu cei de la Bucureşti, şi mi-au promis că în luna martie a.c. vor aduce suprafaţa sintetică. Deci, chiar dacă am plecat de la club, voi face, în continuare, toate demersurile pentru finalizarea investiţiei. De asemenea, le-am garantat părinţilor jucătorilor care bat la porţile loturilor naţionale, că voi avea grijă de ei, în continuare“.

În ceea ce priveşte activitatea pe care o desfăşoară în prezent, îndeplinind funcţia de preşedinte executiv al C.S. Ştefăneşti, localitate situată în apropiere de Bucureşti, Cristian Bobar consideră că a făcut o alegere foarte bună, chiar dacă este departe de casă: „Aici este o atmosferă excelentă, sub conducerea patronului Nae Nicolae, preşedintele Consiliului de Administraţie. Pe linie sportivă am mână liberă. Colaborez foarte bine cu directorul sportiv Cristi Mătărău, cu cei doi antrenori Emil Ursu şi Cornel Mirea. Acum suntem în cantonament la Ciuta Buzăului“.

3 Comments

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Cristian Bobar a plecat de la o echipa, AFCMR, aflata la 8 puncte de prima clasata, la o echipa CS Stefanesti aflata la 9 puncte distanta de prima clasata, AS Berceni. Sa te vad Rocco pe ce loc termini campionatul comparativ cu „fratele„ tau Bobar!

    • De ce a plecat Cristi? Datorita unui management defectuos si periculos pe care-l practica domnul primar . Probabil ca nu i-a raspuns la comenzile aberante .

Adaugă comentariu