Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Viorel Lolea a câștigat un nou mandat la șefia Asociației Județene de Fotbal Caraș Severin. Lolea l-a învins cu 31-13 pe Mihai Moatăr, reprezentantul echipelor din Liga a V-a în Comitetul Executiv al forului fotbalistic județean.

În discursul său, Mihai Moatăr a vorbit despre ceea ce îl recomandă pentru şefia AJF,dar n-a scăpat prilejul să critice anumite aspecte pe care le-a considerat incorecte, în primul rând în privinţa listei delegatilor.

După anunțul rezultatului, Viorel Lolea a spus că nu se aștepta la o diferență așa de mare de voturi.  „Promit că o să fiu același președinte integru, promit că o să fiu același președinte care pot să mă uit la orice membru afiliat în ochi. Noi nu ne jucăm pe culori, avem o singură culoare, fotbalul. S-a dovedit astăzi (n.r. – vineri, 27 aprilie) că fotbalul o să câștige și a câștigat. Domnul Moatăr a fost un competitor fair-play și îl aștept să vină din nou în echipa noastră. Sunt convins că o să ne aștepte o perioadă de patru ani foarte grea. Situația financiară a majorității cluburilor nu este fericită, dar o să continuăm atragerea de fonduri structurale. Sperăm să continuăm relația foarte bună pe care o avem cu Federația Română de Fotbal. Promit că Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin o să rămână numărul 1 în vestul țării și chiar mai mult de atât. Îi mulțumesc domnului președinte Răzvan Burleanu că a luat parte la această ședință. Din păcate, nici după ședință nu pot să stau foarte mult, deoarece avem un joc cu Șirineasa și trebuie să-l câștigăm neapărat. Încă o dată, mulțumesc membrilor afiliați pentru sprijinul acordat, nici eu nu mă așteptam să fie o diferență așa mare la voturi”, a spus Viorel Lolea.

La alegerile AJF Caraș-Severin a fost prezent și președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care l-a susținut moral pe Viorel Lolea. Mai mulți delegați și-au exprimat dezacordul cu prezența sa în sală. Burleanu le-a vorbit celor prezenți, dar apoi a părăsit ședința în timpul discursurilor ce au urmat. Vicepreședintele FRF, Octavian Goga, a fost și el la ședința de la Reșița.  „Din perspectiva noastră, a Federației Române de Fotbal, dumneavoastră reprezentați baza piramidei din fotbal. Fără această bază, nu poți avea fotbal la vârf. Dacă chiar îți dorești să ai performanță la vârf, la nivel de echipă națională, dumneavoastră duceți pe umeri toată această presiune și tot acest efort, așa că sincere felicitări”, a spus Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Viorel Lolea a câștigat astfel încă un mandat de patru ani în fruntea AJF Caraș-Severin, la fel cum și Răzvan Burleanu a fost reales președinte al FRF.