Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa reșițeană a obținut al treilea succes în acest sezon al Ligii I de fotbal în sală.

Într-un meci din etapa a zecea a Ligii I de fotbal în sală, Muncitorul Reșița a învins pe CFF Clujana Cluj-Napoca, cu scorul de 7-3 (4-1), și a întrerupt seria nefastă de înfrângeri. După startul furtunos de sezon, cu două victorii în primele două etape, pentru Muncitorul a urmat o serie negativă de șapte meciuri pierdute, aproape toate pe final. Întâlnirea cu „lanterna roșie“, Clujana Cluj-Napoca, le-a dat posibilitatea reșițenilor să își treacă în cont trei puncte și să-și refacă moralul.

Totuși, cei care aveau să deschidă scorul au fost oaspeții, prin Ioan Timiș, în minutul 3. Însă, până la pauză Muncitorul a punctat de patru ori, Marius Călin (în minutele 10 și 16) și Casian Doană (în minutele 14 și 18) au reușit câte o „dublă“ și după prima repriză gazdele conduceau cu 4-1.

În repriza secundă iese din nou la rampă Casian Doană, cu două goluri la interval de câteva secunde. Mai întâi, în minutul 28, reșițeanul înscrie cu călcâiul, iar în minutul 29 a dat gol din propria jumătate de teren, pentru ca în minutul 30 Marius Călin să ducă scorul la 7-1 pentru Muncitorul. Ultimele două reușite ale meciului aparțin clujenilor, golurile marcate de Incze (min. 31 și 40) stabilind scorul final Muncitorul Reșița – CFF Clujana Cluj-Napoca 7-3 (4-1).

După câteva jocuri foarte bune ale noastre, pe care le-am pierdut pe final, a venit și o victorie muncită, chiar dacă nu am făcut cel mai bun joc al nostru, spune antrenorul Viorel Lolea. Am câștigat destul de clar și sper să reînnodăm șirul victoriilor. Din păcate, etapa viitoare vom sta, după care urmează un meci foarte greu la Focșani, unde sperăm să luăm toate cele trei puncte să putem să urcăm în clasament. La noi la echipă este liniște, este o atmosferă prielnică pentru performanță, sperăm ca din iarnă să ne mai întărim și să mai obținem puncte care sp ne ducă mai sus în clasamentul Ligii I.“

Muncitorul Reșița: Găină, Bârcean, Călin, Staicu, Demian, Costescu, Doană, Rarinca, Sturzu, Mihuțescu. Echipa reșițeană are nouă puncte în clasament și va sta în ultima etapă a turului.