Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – UTA Bătrâna Doamnă II – CSM Școlar Reșița 0-3 (0-2), în Liga a III-a de fotbal.

Rosso-nerii s-au impuns fără prea mari emoții în fața celor de la UTA Bătrâna Doamnă II cu scorul de 3-0. Disputa a avut loc sâmbătă, 15 octombrie, pe terenul echipei din Arad, într-un meci care a contat pentru etapa a șaptea a Ligii a III-a, Seria a IV-a. Golurile Școlarului au fost înscrise de Milorad Banac și Răzvan Costachi în prima repriză, iar în cea de-a doua, George Beloescu a marcat pentru scorul final de 3-0 pentru echipa reșițeană. După acest joc, elevii lui Leontin Doană au urcat în clasament pe locul cinci și sunt la doar șase puncte distanță de prima poziție ocupată de Industria Galda. Pentru CSM Reșița urmează partida de pe teren propriu cu CNS Cetate Deva, partidă care va avea loc sâmbătă, 22 octombrie.

A fost un joc foarte bun practicat de noi, am controlat jocul de la începutul partidei și până la final. După părerea mea, s-a văzut experiența în plus a jucătorilor mei, UTA Bătrâna Doamnă II este o echipă extrem de bună dar fără experiență. Vreau să-mi felicit băieții pentru atitudine, am obținut a doua victorie consecutivă din deplasare și sunt foarte mulțumit. Dacă în meciurile trecute am pus mai mult accent pe rezultat decât pe joc, la această partidă, jocul practicat de elevii mei a fost unul foarte bun. Urmează meciul cu Deva, un meci la fel de greu ca și celelalte, suntem aproape de primele poziții și dacă vom câștiga, o sa fim acolo unde ne este locul, adică pe primele poziții”, a declarat antrenorul Leontin Doană.

CSM Școlar: Zimmerman, Negrei, Szijj, Banac, Doda, Breșneni, Bloju, Ponoran, Costachi, Beloescu, Costescu. Au mai intrat pe teren Liuba, Săndescu și Coviț.