Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Elevele antrenorilor Cristian Busuioc şi Liviu Viaşu au învins Timişoara, scor 29-23 (13-12).

După ce în urmă cu două săptămâni Universitatea Reşiţa obţinea primul punct în Divizia A de handbal feminin, în etapa a noua a competiţiei echipa reşiţeană şi-a trecut în cont şi prima victorie în acest sezon. Elevele antrenorilor Cristian Busuioc şi Liviu Viaşu au învins pe Universitatea Timişoara, cu scorul de 29-23 (13-12).

Diferenţa s-a făcut în primele zece minute ale reprizei secunde, în care Universitatea Timişoara nu a reuşit să marcheze niciun gol. Cele care au înscris au fost reşiţencele, de şase ori consecutiv, şi astfel s-au distanţat clar pe tabelă (19-12 în minutul 40). Diferenţa maximă în această partidă a fost de nouă goluri, 26-17 în minutul 53, pentru ca la final să consemnăm în premieră un succes al Universităţii Reşiţa în acest sezon, 29-23.

„E prima victorie din acest sezon, era şi păcat să nu fie aşa, pentru că am mai făcut destule jocuri bune în această ediţie de campionat. Sper să fie o victorie de moral pentru fetele noastre şi să nu fie singura victorie din acest tur de campionat”, a spus antrenorul Cristian Busuioc.

Universitatea Reşiţa: Codruţa Buda, Andra Ioţa, Ioana Stoiculescu – Adriana Voina (10 goluri), Beatrice Kovari (6), Alina Cristea (3), Andrada Stamin (3), Alexandra Mihai (3), Alexandra Dinu (3), Lorena Mocodean (1), Claudia Stanciuc, Iasmina Roşian, Rebecca Pecoli, Mădălina Dragoş, Claudia Baldovin, Kinga Fazakas.