Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Peste 70 de sportivi din Lugoj, Reşiţa şi Caransebeş s-au întrecut la Baza Muncitorul.Sfârşitul săptămânii trecute a reunit, la Sala de Judo a CS Muncitorul Reşiţa, peste 70 de sportivi, de la secţiile de profil din Lugoj, Reşiţa şi Caransebeş, în cadrul unui triunghiular, ce s-a dorit un test pentru competiţiile oficiale din perioada următoare. În acelaşi timp, întrecerile dintre componenţii CS Muncitorul Reşiţa şi Energetica din Caransebeş au contat şi pentru Campionatul Judeţean de judo, U 11, U 13 şi U 15.

„A fost un concurs foarte util organizat cu sprijinul DJST Caraş-Severin, care a oferit tricouri şi diplome. Ne-am bucurat şi de prezenţa sportivilor din Lugoj care ne-au onorat invitaţia, şi le mulţumim pe această cale, a precizat Dan Păştean, antrenorul coordonator al Secţiei de Judo a CS Muncitorul Reşiţa. Ne aşteaptă competiţii oficiale importante în luna mai. Este vorba de etapa de zonă a Campionatului Naţional U 11 şi U 13 de la Arad, şi de finalele Campionatului Naţional de judo U 15, de la Bucureşti“.

Printre remarcaţii concursului de la Reşiţa îi amintim pe Denis Călin, Bogdan Hoduţ, Nicolae Giurgiucă, Timeea Tomescu, Alexandru Mesici, Camelia Buda, Cătălin Zgârţă (toţi Muncitorul), Liviu Copăceanu, Giorgiana Copăceanu, Midori Rudilă, Rebeca Dragu, Daniel Dorobanţu şi Oana Râcă.