Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa CS Ivana Oraviţa va lupta pentru menţinerea în Campionatul Diviziei B.Sala Sporturilor din Topoloveni, judeţul Argeş, a găzduit, recent, întrecerile turneului doi al Campionatului Diviziei B de tenis de bază. Turneu la care, reamintim, echipa Clubului Sportiv Ivana Oraviţa nu a participat din motive obiective. În sensul că, în drum spre localitatea argeşeană, autovehiculul care îi transporta pe componenţii formaţiei s-a defectat între Orşova şi Drobeta Tr. Severin. Astfel, aceştia nu au mai reuşit să ajungă în timp util la competiţie, având în vedere şi condiţiile atmosferice. Drept urmare au comunicat Departamentului Competiţii al Federaţiei Române de Tenis de Masă situaţia creată.

În aceste condiţii, CS Ivana Oraviţa a pierdut toate meciurile la „masa verde“, şi a rămas pe ultimul loc în clasamentul Seriei I. Ierarhie care se prezintă astfel: 1. L.P.S. Constanţa, 26 de puncte; 2. Corona 2010 Braşov, 24 de puncte; 3. TT Wintersports Slatina, 21 de puncte; 4. C.S.Ş. Tg. Mureş, 20 de puncte; 5. C.S.Ş. Ilfov, 20 de puncte; 6. Top Arena Topoloveni, 16 puncte; 7. C.S.Ş. Odorheiul Secuiesc, 13 puncte; 8. C.S. Ivana Oraviţa, 8 puncte. În aceste condiţii, orăviţenii vor participa, în această primăvară, la turneul play-off de menţinere în Divizia B, programul etapelor urmând să fie comunicat ulterior.

Lotul CS Ivana Oraviţa: Nicuşor Franţ, Sorin Corbu, Dumitru Stănescu, Ion Liciu, Eugen Codea.

„Faptul că nu am reuşit să participăm la turneul doi a fost o situaţie mai puţin plăcută pentru noi, care, sunt convins, că i-a încurcat, într-un fel şi pe partenerii noştri de întrecere, ne-a precizat Nicuşor Franţ, antrenorul-jucător al formaţiei orăviţene. Pe de altă parte, am ratat şansa de a susţine meciurile din cadrul turneului, care ne-ar fi ajutat să luăm pulsul adversarilor, în special al celor pe care îi vom întâlni în play-out. Ne pare rău, dar mergem înainte“.