Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Liceul Traian Vuia Reșița – LPS Târgu Jiu 27-24 (15-16), în CN de Handbal al Juniorilor I.

Primele două clasate în Seria E a Campionatului Național de Handbal al Juniorilor I s-au întâlnit la sala de sport a Liceului Teoretic Traian Vuia din Reșița. Un meci care a stârnit un real interes, sala fiind arhiplină la ora meciului din etapa cincea. Handbaliștii reșițeni, pregătiți de profesoara Lucia Moruț, încurajați din tribună și de „Vulturii Semenicului“, au învins, nu fără emoții, rivala din Târgu Jiu și s-au distanțat la trei puncte în fruntea clasamentului Seriei E.

Liceul Teoretic Traian Vuia se anunță și în acest an o pretendentă la calificarea în fazele superioare ale Campionatului Național de Handbal. „Am pregătit acest meci cu sportivii mei de trei săptămâni, a spus prof. Lucia Moruț. Elevii mei au avut și emoții, pentru că am jucat acasă, au câteva căderi, dar mă bucur din tot sufletul că m-au ascultat și au ieșit învingători și au demonstrat cine merită să fie pe locul întâi. Au tras de ei până în ultimele secunde și au sperat în victorie. Îi felicit. Mulțumesc mult spectatorilor care iubesc această echipă. Mulțumesc de asemenea Primăriei Reșița și Consiliului Local Reșița pentru sprijinul pe care îl primim de fiecare dată.“

Traian Vuia: Marius Băniță, Gabriel Țicală, Răzvan Lupitu – Raul Heimbach (7 goluri), Andrei Balog (7), Sebastian Sonohat (4), Marius Drăgănescu (4), Elian Apostol (2), Raul Puia (2), Dorian Ionescu (1), Eduard Belchite, Sebastian Crăc, Narcis Nicolau, Alexandru Buzilă, Flavius Bejan. Reșițenii vor disputa următorul meci pe 30 noiembrie, în deplasare la ASC Lugoj.