Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin, prin Comisia de Copii și Juniori, va organiza miercuri, 17 iunie, de la ora 18.00, pe terenul din Anina, un trial pentru alcătuirea unei selecționate a județului.

Acțiunea are ca scop alăcătuirea lotului care va participa, la începutul lunii viitoare, la un turneu de fotbal la Munchen.

„Având în vedere buna colaborare pe care clubul din Anina o are cu organizatorii tradiționalului turneu internațional de la Munchen, ne-am gândit că ar fi bine să participăm cu o selecționată a județului Caraș-Severin, a precizat prof. Marian Mesinschi, președinte al C.S. Minerul Anina și al comisiei de specialitate a forului județean. Convocarea tinerilor fotbaliști a avut la bază analizarea rapoartelor de joc de la nivelul Ligii a IV-a, având în vedere că multe dintre echipe au promovat o serie de jucători de perspectivă. Am discutat cu antrenorii și sperăm să avem o participare cât mai numeroasă. Prezența la stadion a fost stabilită pentru ora 17.00“.