Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. La capitolul curăţenie a oraşului, primarul Ioan Popa sublinia nu o dată că nu doar angajaţii municipaliţii trebuie să cureţe şi să menţină, ci fiecare cetăţean.

Pornind de la acest principiu, în cadrul campaniei de curăţenie de primăvară „Reşiţa curată – Curăţăm şi menţinem“, vineri, 30 martie, de la ora 12.00, va demara o acţiune de voluntariat cu angajaţi din cadrul primăriei, la care sunt invitaţi să se alăture toţi cetăţenii municipiului, asociaţiile de proprietari şi locatari, ONG-urile, societăţile comerciale sau orice doritor. Totul pentru efectuarea de lucrări de igienizare a zonelor adiacente spaţiilor în care locuiesc şi îşi desfăşoară activitatea, şi nu numai.

„Locul întâlnirii pentru persoanele ce locuiesc în zona centrală, Luncă și partea de sus a orașului este Platoul din Centrul Civic, în fața corpului 1 al Primăriei din Piața 1 Decembrie 1918 nr 1A, iar pentru cele din Govândari, Calea Timișoarei, Calea Caransebeșului și zona Căminelor – Parcul Tricolorului, în zona monumentului Eroilor Neamului, la ora 12.00. Acțiunea are ca principal scop îmbunătățirea curățeniei orașului, respectiv întreținerea zonelor publice, colectarea deșeurilor menajere din municipiul Reșița. Păstrarea curățeniei orașului va trebui să devină în cadrul comunității cetățenilor un scop pentru care ne străduim mai mult, aceasta ducând în final la reducerea costurilor de curățenie și salubritate. Deșeurile strânse vor fi depozitate în zona containerelor de gunoi menajer“, ne informează municipalitatea. În cazul în care vremea le va fi potrivnică organizatorilor, acţiunea va fi reprogramată.