Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Trecerea de la atmosfera de weekend la cea din prima zi a acestei săptămâni a însemnat pentru municipalitatea reşiţeană 24 de ore de intervenţii pentru începărtarea zăpezii şi combaterea poleiului, prin intermediul muncitorilor de la Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului.

S-a acţionat cu 11 utilaje, dintre care şase autobasculante cu lamă şi răspânditor, o autobasculantă cu împrăştiere manuală, două încărcătoare verticale precum şi două tractoare cu lamă. „S-au utilizat 175 mc de amestec de sare cu nisip în proporţie de 1:3. S-a intervenit pe arterele de circulaţie din municipiu, în Poiana Golului şi în localităţile aparţinătoare: Doman, Secu, Cuptoare, Ţerova, urmând a se acţiona cu material antiderapant şi pe străzile în pantă din Reşiţa“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

„Se asigură permanenţa în cadrul Serviciului Public-Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Serviciul de Iluminat Public şi Deszăpezire, în schimburi de 12 ore. În perioada următoare, vor continua acţiunile pentru îndepărtarea zăpezii şi combaterea poleiului atât pe arterele de circulaţie, cât şi pe aleile din parcuri, podeţe, staţiile de autobuz din Reşiţa“, se mai arată în documentul citat.