Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Sâmbătă, la ora 11, liderii celor trei formaţiuni politice, Silviu Hurduzeu, Ionuţ Popovici şi Flavius Nedelcea, vor semna un protocol de colaborare în acest sens, la sediul PSD Caraş-Severin. Scopul înţelegerii este acela de a face majorităţi în consiliile locale, de a duce aceeaşi politică administrativă în localităţile unde toate cele trei formaţiuni politice au aleşi locali!

Unul dintre susţinătorii încheierii unei astfel de alianţe este senatorul Ion Mocioalcă. „Am luat parte la discuţiile purtate de preşedintele PSD, Silviu Hurduzeu, şi sunt susţinătorul unui astfel de protocol de colaborare acolo unde se poate. Sigur că o astfel de alianţă nu se poate pune în practică la Consiliul Local Reşiţa, dar acolo unde se poate trebuie să ne opunem politicii distructive a PNL. Protocolul are tentă administrativă şi izvorăşte dintr-o mare dezamăgire vizavi de administraţia judeţului şi a altor administraţii locale care demonstrează că nu lucrează pentru oameni. Noi vrem să ne aliem pentru proiecte în favoarea cetăţenilor acestui judeţ“, ne-a spus senatorul Ion Mocioalcă.

PSD ŞI PMP au mai colaborat în legislatura 2016-2020, iar în 2016 votul PMP a fost decisiv în alegerea preşedintelui Consiliului Judeţean, Silviu Hurduzeu, şeful PMP, Ionuţ Popovici, devenind vicepreşedinte.

JCS-N.C.