Caraş-Severin, Romania

BOCȘA – A.C.S. Golden Kids Bocșa a participat în weekend cu grupa de juniori IV, în localitatea Nădlac, din județul Arad, la turneul amical de verificare „HANDBAL 4 ALL”. Alături de A.C.S. Golden Kids Bocșa au mai participat CS Inoan Arad și gazdele de la CS Victoria Nădlac.

Turneul s-a desfășurat pe sistemul fiecare cu fiecare pe durata a două reprize de câte 20 de minute, cu pauză de cinci minute între reprize și de zece minute între meciuri. Cu toate că la finalul turneului toate cele trei formații prezente au fost desemnate câștigătoare, fiind un turneu amical de verificare, băieții formației de pe malul Bîrzavei au avut o prestație bună, reușind să obțină două victorii. Au dispus de formația CS Victoria Nădlac 2 cu scorul de 9-8 și de formația CS Inoan Arad cu scorul de 12-7. La finalul competiției echipele au fost recompensate cu diplome.

„Ne bucurăm că, după doar cinci luni de când au luat contact cu mingea de handbal, băieții noștri progresează de la antrenament la antrenament, de la meci la meci. Astfel de turnee sunt binevenite. Cu acestă grupare vom participa în campionatul național de juniori IV organizat de Federația Română de Handbal. Începutul e tot timpul mai greu dar sunt convins că dacă băieții vin la antrenamente și ascultă indicațiile pe care le primesc de la antrenori vor progresa tot mai mult. Așa greu a fost la început și cu grupa de juniori IV fete, dar prin multă muncă și sudoare a ajuns să fie una dintre cele mai bune echipe din zona de vest a țării, grupă cu care tragem speranță să ajungem la turneul final în acest sezon. Ne dorim ca și grupa băieților să urmeze exemplul fetelor și suntem convinși că vor ajunge și ei acolo sus pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Vreau să mulțumesc antrenorului de la CS Victoria Nădlac pentru invitație, băieților pentru prestația avută și nu în ultimul rând părinților băieților noștri care ne susțin încă de la începutul activității handbalistice a grupei de băieți”, a declarat Claudiu Mureșan, vicepreședinte A.C.S. Golden Kids Bocșa.

Ștefan Moraru/Bogdan Ionuț Bosioc