Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Asta susţin cei de la Banatul Montan – Ghidul tău turistic, poate cel mai apreciat site de turism și promovare din zona noastră. Potrivit acestora, proiectul turistic pe care omul de afaceri Romeo Dunca intenționa să-l deschidă în această iarnă pe Muntele Mic trebuie susținut.

Sub titlul „Aici putea să fie cea mai lungă instalație de telescaun din Banatul Montan”, cei care ghidează turiștii printre frumusețile acestei zone trag un semnal de alarmă cu privire la ceea ce se întâmplă acum cu proiectul lui Dunca.

„Ne-am bucura dacă ați putea distribui și susține moral acest proiect. Nu putem sta deoparte și să spunem că este <<în regulă>>! Noi susținem și vom susține fiecare investitor serios, ce dorește să contribuie la dezvoltarea Banatului Montan. Muntele Mic și zona Țarcu s-ar putea ridica la nivelul stațiunilor de schi din Occident, cu investiții corespunzatoare. Anul acesta, Romeo Dunca a vrut să deschidă un telescaun modern pentru schiorii de pe Muntele Mic. Era un mare pas înainte pentru stațiune. Din punctul nostru de vedere, orice inițiativă de acest gen trebuie susținută, necondiționat și cu toate forțele, de către administrația locala. Acest lucru nu s-a întamplat și vrem să tragem un semnal puternic de alarmă. Nu putem să progresăm dacă nu ne susținem reciproc! Noi ne dorim ca această greșeală să se corecteze și în următorul sezon de schi totul să fie pus la punct, pentru ca oamenii să se bucure de schi, de zăpadă și de peisajul minunat oferit de Munții Țarcu!”, este apelul lansat pe Facebook de către cei de la Banatul Montan – Ghidul tău turistic.

Promotorii frumuseților zonei Banatului Montan mai consideră că numărul de turiști care vor veni aici va crește foarte mult in următorii ani, dar aceștia trebuie să beneficieze de cele mai bune condiții și servicii pentru a duce povestea acestor locuri mai departe în lume.