Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Cam aşa justifică şeful PNL Caraş-Severin demisiile liberalilor reşiţeni, în frunte cu Nelu Popa, din Biroul Politic Judeţean.

Marcel Vela susţine că priveşte detaşat demisiile din BPJ, chiar dacă este vorba de prim-vicepreşedintele Nelu Popa. „Am trecut de-a lungul anilor, din 1990 până acum, prin mai multe episoade de acest gen pentru că noi, liberalii, suntem mai pătimaşi, mai vulcanici. Credeţi că eu nu pot fi pătimaş într-un astfel de moment? Asta este cel mai simplu, dar în astfel de momente eu aleg calmul. Întotdeauna. De când sunt eu preşedinte, în PNL nu există delict de opinie, aşa că orice nedumerire o vom discuta în partid. Avem cod de conduită în PNL care nu ne permite insulte la adresa partidului, jigniri la adresa colegilor. Categoric suntem toţi împotriva PSD şi reamintesc celor care mai uită că în 2016, în Caraş-Severin, PNL a avut cel mai mare scor din istorie, iar în sondajul naţional existent acum, PNL este pe primul loc în judeţ“, ne-a spus şeful liberalilor cărăşeni.

Întrebat care crede că este motivul acelor demisii, Marcel Vela ne-a spus: „Sunt furtuni iscate din senin. Repet, temperamentele vulcanice care ne fac interesanţi ca liberali, pe unii dintre noi, iscă şi astfel de furtuni din senin. Dar, dincolo de ele vom fi uniţi şi vom câştiga toate bătăliile electorale din Caraş-Severin“.