Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL – După o vârstă, ridurile dansează pe faţa noastră exact acolo unde nu le vrem, când nu le vrem, iar cele de pe faţă şi gât ne umbresc, de multe ori, bucuria!

Din fericire, trăim vremurile în care şi ridurile pot fi fentate. Am văzut la Salon Diva B&G din Caransebeș cum doamnele vin fac tratament HIFU şi se reîntorc. Există o procedură unică care luminează chipul oricărei femei. HIFU este o procedură anti-aging cu rol de lifting facial care te scapă de cele mai încăpățânate riduri. Însă tot cu HIFU scapi şi de pielea flască şi de grăsimea din diferite zone. Tratamentului este bazat pe ultrasunetele de înaltă frecvenţă care sunt focusate adânc în țesut și care stimulează regenerarea celulară. Această regenerare stimulează colagenul natural să se producă în cantități mari, liftingul fiind rezultatul regenerării.

Primele rezultate apar după câteva zile, deoarece după tratament pielea începe să se regenereze iar procesul de regenerare are nevoie de timp şi continuă până la o perioadă de 3 luni.

Vă prezentăm în imagini rezultatele obţinute la Salon Diva B&G după o singură şedinţă HIFU! Ce zici, merită? Noi zicem că da! Hai, fă-ţi timp şi pentru tine şi scapă de jena ridurilor!

Salon B&G din Caransebeș vă aşteaptă! Trebuie doar să suni la 0724850733.

Adaugă comentariu