Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Nici bine n-a început ziua, că s-a şi produs un accident rutier, un şofer ajungând cu maşina în şanţ. Spre surprinderea celor care au ajuns la faţa locului, conducătorul auto zăcea printre buruieni şi, cu greu, a reuşit să schiţeze o tentativă de a se ridica. Nu, nu era grav rănit ci… mai mult aburind de alcool!

Poliţia judeţului ne lămureşte despre cele întâmplate. În jurul orei 6.20, protagonistul incidentului, un bărbat de 45 de ani, care-şi conducea autoturismul la ieşirea din Reşiţa, pe Calea Caransebeşului, a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă. La testarea cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,20 mg/litru alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea de mostre biologice.

„Se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană cu dreptul de a conduce suspendat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe“, ne mai informează Poliţia judeţului.

A.M.

FOTO/VIDEO: Tractăm Orice/Gigi Pascu