Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Magica Caransebeş – Foresta Armeniş 6-0 (4-0), sâmbătă, 19 octombrie, în cadrul etapei a VII-a a Ligii a IV-a, Zona Caransebeş.

Echipa suporterilor din Balta Sărată a întâlnit Foresta Armeniş, o formaţie care a început meciul cu doar opt jucători, cel de al nouălea intrând pe teren în minutul 12. Gazdele au deschis scorul în minutul 7, după o fază în care Jupnic a şutat puternic, portarul Ruicu-Kozma a respins în faţă, iar Dovlete, de la doar 8 metri, a trimis în plasă. Golul cu numărul 2 al gazdelor a fost înscris în minutul 33, când Valuşescu, aflat pe aripa dreaptă, a şutat cu boltă, la colţul lung, Ruicu-Kozma nereuşind decât să devieze balonul în poartă. După numai un minut, Badescu a centrat perfect din lovitură liberă de la 25 de metri, de pe stânga, iar Bufanu, aflat la 8 metri, a trimis cu capul în plasă. Scorul pauzei a fost stabilit în minutul 40, tot în urma unei lovituri libere executate de Badescu, care i-a pasat în adâncime lui Birtea, iar acesta a intrat în careu şi l-a executat pe Ruicu-Kozma cu un şut sec, pe jos, de la 10 metri.

Pauza s-a prelungit, deoarece oaspeţii i-au anunţat pe oficiali că au doi jucători cu întindere musculară, însă, chiar şi aşa, cei de la Armeniş au intrat pe gazon pentru repriza secundă. După reluarea jocului, gazdele au mai înscris o dată în minutul 51, prin Neamţu, care, după ce a driblat la 16 metri, chiar dacă a fost talonat de F. Dragomir, a reuşit să şuteze din interiorul careului, la colţul lung, făcând inutilă intervenţia portarului oaspete. Cei de la Magica şi-au mărit avantajul în minutul 55, prin Vartic, care, scăpat singur spre poarta adversă, a trimis în plasă de la 12 metri, pe lângă goal-keeper-ul Forestei, ieşit în întâmpinare. În minutul 58, tânărul F. Dragomir a suferit o accidentare gravă la gleznă, care nu i-a mai permis să continue partida, el fiind scos de pe teren, după care centralul Daniel Bistrian a pus capăt partidei.

Magica Caransebeş: D. Melenciuc, C. Maria-Mare, D. Birtea, C. Govoşdeanu (min. 46, A. Alexin), A. Bufanu (46, I. Vartic), P. Godian, Gh. Valuşescu, S. Dovlete, I. Jupnic (46, B. Neamţu), C. Pârvu, S. Badescu (46, Al. Ristache); rezerve: Al. Marian, V. Ştefaroi, I. Pasăre. Antrenor, Dan Doran.

Foresta Armeniş: I. Ruicu-Kozma, I. Velescu, P. Grozăvescu, F. Minda, F. Dragomir, Ş. Breşteanu, C. Ungur, A. Brumar, I. Dragomir. Antrenor, Nicolae Dragomir.

A arbitrat la centru Daniel Bistrian (Reşiţa), asistat la cele două linii de Claudiu Românu (Caransebeş) şi Petru Hamza (Caransebeş). Observatori: Gheorghe Tiuch (Caransebeş) şi Florin Ştiube (Reşiţa).

Sorin Rogoz