Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Derby-ul Seriei E din Campionatul Național de Handbal al Juniorilor I s-a încheiat cu victoria echipei LPS Târgu Jiu. Gorjenii s-au impus la Reșița, în fața echipei Liceului Teoretic Traian Vuia, cu scorul de 34-31.

„Deși jocul a început bine și până la un moment dat chiar am condus, spre final lucruruile s-au precipitat, au avut și câteva altercații și cu părere de rău spun că am pierdut acest joc, a spus profesoara Eva Todoruț. În continuare ne propunem să ne pregătim foarte bine, pentru primul turneu semifinal care ne așteaptă. Atât pentru noi, cât și pentru Târgu Jiu, important este ca jucătorii să rămână valizi și să nu se accidenteze. Oarecum programul ne avantajează, deoarece nemaijucând în ultima etapă, avem mai mult timp să ne pregătim pentru turneul semifinal. Aș vrea să menționez că echipa noastră este o echipă foarte tânără, formată atât din jucători născuți în 1995, pe care îi antrenez eu, dar și din jucători născuți în 1997 și 1998, pe care îi antrenează doamna profesoară Lucia Moruț.”

Traian Vuia Reșița: Ovidiu Dumitru, Marius Băniță, Răzvan Lupitu – Raul Heimbach (11 goluri), Răzvan Daia (6), Ștefan Drăgan (4), Elian Apostol (3), Raul Puia-Krucsai (3), Marius Drăgănescu (2), Darko Cizmaș (2), Samuel Tiuc, Darius Târbăț, Sebastian Czari, Flavius Bejan, Sebastian Sonohat, Sebastian Crăc.