Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Junioarele III de la Liceul Teoretic Traian Vuia din Reșița au câștigat duminică, 10 noiembrie, cu scorul de 30-26, derby-ul cu LPS Banatul Timișoara. După această victorie, echipa pregătită de Lucia Moruț s-a distanțat la 5 puncte de formația din Timișoara și conduce seria G cu 25 de puncte obținute în 9 partide.

„A fost un meci foarte greu, foarte echilibrat și mă bucur că cea mai bună echipă a câștigat. Mă bucur că și la acest joc fetele mele au dat dovadă încă o dată de voință, devotament și multă dăruire. Aceste fetițe sunt crescute și antrenate de mine, iar ceea ce s-a putut vedea în teren, a fost cam selecționata Banatului. De exemplu au fost în teren fete de la Jimbolia și de la Cîtu Timișoara. Mă bucur că am putut face față acestei echipe, o echipă foarte bună. Suntem lideri de grupă și mai avem un meci în tur, la Giarmata. Aș dori să mulțumesc foarte mult publicului și tuturor oamenilor care au venit, care au susținut echipa și care sunt alături de noi. Le felicit pe fete și pot spune că am două echipe ca două flori”, a declarat profesoara Lucia Moruț.

Jucătoarea Roxana Voina a spus la finalul jocului: „A fost un meci destul de greu, dar ne bucurăm că am reușit să ne impunem. Sper să câștigăm și celelalte meciuri și le mulțumim fanilor care ne-au încurajat și care au venit în număr mare la acest meci. Sper să nu-i dezamăgim și le mulțumesc fetelor pentru această victorie. De asemenea, îi mulțumim profesoarei Lucia Moruț pentru tot ceea ce ne învață”.

Liceul Traian Vuia: Oana Toie, Rebeca Babuțiu, Raisa Copocean, Lorena Scurtu, Alessia Diaconescu, Ariana Pascal, Elisa Hentea, Flavia Tîmpa, P. Gavriluța, Denisa Rotaru, Rebeca Imbri (2), Rut Spiridon (2), Ioana Danilescu (3), Ionela Andrica (5), Slageana Radosavlevici (8) și Roxana Voina (10).

Ștefan Moraru