Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În prima etapă a Diviziei A feminine de handbal, Seria B, Universitatea Reşiţa a întâlnit pe teren propriu o formaţie retrogradată din Liga Naţională, CSM Cetate Deva.

Handbalistele de la CSM Cetate Deva, dormice să revină cât mai repede în elită, au învins Universitatea Reşiţa cu 43-20, după ce la pauză aveau avantaj de 20 de goluri, 25-5. Echipa reşiţeană, pregătită de Cristian Busuioc şi Liviu Viaşu, alcătuită în cea mai mare parte din junioare, a fost o pradă uşoară pentru CSM Cetate Deva.

Diferenţa de valoare a fost evidentă încă din startul confruntării. Deva a reuşit desprinderea clară după doar câteva minute de la primul fluier. În minutul 8 era deja 6-1, iar în minutul 14 tabela indica 10-2 pentru CSM Cetate Deva. Prima repriză a fost catastrofală pentru Universitatea Reşiţa, care nu a reuşit să marcheze decât de cinci ori. Ultimele zece minute ale primei reprize au fost de coşmar pentru gazde, întrucât handbalistele de la CSM Cetate Deva au punctat de 11 ori consecutiv.

Universitatea Reşiţa: Codruţa Buda, Ioana Stoiculescu, Andra Ioţa – Alexandra Dinu 9, Laura Roiban 4, Sarah Ciurdaş 3, Adriana Voinea 2, Mădălina Dragoş 1, Rebeca Pecoli 1, Alina Cristea, Gianina Iung, Claudia Stanciuc, Alexandra Mihai, Cătălina Dumitrescu, Lavinia Grozuţa.