Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – În a doua tură de proiecte aprobate pentru finanțare prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii, nouă proiecte din Caraş-Severin vor primi o finanţare totală de 62 de milioane de lei

Guvernul Dăncilă a aprobat o nouă listă de proiecte de investiţii, iar judeţul Caraș-Severin beneficiază, potrivit deputatului Luminiţa Jivan, de nouă proiecte aprobate! Printre acestea se află și extinderea rețelei de canalizare în localitățile Sasca Montană și Sasca Română, investiție ce se ridică la 26,9 milioane lei. De asemenea, printre beneficiari se mai află și comuna Văliug cu proiectul privind lucrările de reabilitare a drumului Grindești, în valoare de 6,4 milioane lei;

„Şi Primăria Gârnic va primi bani pentru modernizarea grădiniţei cu program normal în valoare de 667.750 lei şi extinderea alimentării cu apă, canalizare menajeră și stație de epurare în valoare de 6,9 milioane lei“, susţine Luminiţa Jivan.

Șefa PSD Caraș-Severin s-a asigurat și că Dumitru Ursu nu va pleca la PNL, informație vehiculată zilele trecute de un partener al social-democraților în CJ, astfel că Oraviţa va primi pentru reabilitarea străzilor undeva la 17,7 milioane lei, iar Oțelu Roșu, tot pentru străzi, va primi încă 7,6 milioane lei. Comuna Rusca Montană primeşte pentru străzi 6,1 milioane lei, pentru iluminatul public Primăria Turnu Ruieni se alege cu 534.053 lei şi tot pentru a fi lumină în sat, Glimboca primeşte 343.218 lei!

„De la proiecte privind modernizarea sistemului de iluminat public, până la modernizarea unei grădinițe, Guvernul s-a asigurat că sunt aprobate cât mai multe proiecte și cât mai diversificate, pentru a putea asigura dezvoltarea tuturor comunităților“, a mai spus Jivan.

N.C.