Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La turneul final al Campionatului Naţional pentru juniori IV, ediţia 2014, au participat 16 echipe.
Sala Sporturilor din Sighişoara a găzduit, în perioada 12-15 iunie, întrecerile turneului final al Campionatului Naţional de handbal pentru juniori IV.

Cele 16 echipe calificate în ultimul act al competiţiei, printre care s-a aflat şi HC Adrian Petrea Reşiţa, au fost împărţite în patru grupe preliminare, primele două formaţii urmând să se califice în faza următoare.

Tinerii handbalişti reşiţeni au fost repartizaţi în Grupa A, înregistrând rezultatele: 19-15, cu C.S. Tonus Bucureşti; 13-18, cu Olimpic Tg. Mureş; 18-25, cu L.P.S. Suceava. În grupa secundară, H.C. Adrian Petrea a învins pe H.C. Argeş Piteşti, scor 20-12, pe H.C. Buhuşi cu 19-16, şi a cedat în faţa echipei Extrem Baia Mare cu 18-23. Apoi, în lupta pentru locurile nouă-zece, a pierdut cu 18-20, în disputa revanşă, cu Extrem Baia Mare. Aşadar, H.C. Adrian Petrea a încheiat ediţia din acest an pe un onorabil loc zece, având în vedere lipsa de experienţă a componenţilor săi.

Lotul pe care l-au avut la dispoziţie antrenorii Adrian Petrea şi Mihai Rohozneanu, care sunt şi colegi la CS Caraş-Severin: Claudiu Pal, Rareş Racoceanu, Cătălin Obrocea, Raul Bote, Constantin Rădeanu, Casian Mitru, Deniss Kirsch, Claudiu Dumitrache, Sergiu Mergea, Raul Cicortaş, Ianis petrea, Marius Negru, David Secăşan, Andrei Bondoc, Sebastian Măceşanu, Darius Mailat. Campioana naţională a ediţiei 2014 a Campionatului Naţional de handbal juniori IV a devenit C.S. Şcolar Sighişoara, urmată de L.P.S. Cluj-Napoca şi L.P.S. Suceava.