Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa Handbal Club Adrian Petrea a reușit calificarea în turneul final al Campionatului Național de Handbal al Juniorilor V.

Participarea la turneul semifinal de la Caracal le-a adus micilor handbaliști ai Academiei HC Adrian Petrea o binemeritată calificare în turneul final al Campionatului Național de Handbal al Juniorilor V.

Reșițenii au fost conduși de pe margine de profesoara Carmen Dumitru și s-au clasat pe locul al treilea în faza semifinală. La întrecerea de la Caracal au participat echipele din euroregiunile RO4 și RO5, primele patru clasate obținând calificarea în turneul final din 6-8 iunie. HC Adrian Petrea a înregistrat următoarele rezultate în grupă: 12-2 cu LPS Banatul II Timișoara, 14-7 cu HC Török Râmnicu Vâlcea și 5-7 cu HC Romanați Caracal, obținând dreptul de a juca pentru locul al treilea la faza semifinală, cu CSS Drobeta Turnu Severin (locul secund în cealaltă grupă), pe care reșițenii au învins-o cu 9-6.

În turneul semifinal de la Caracal, prof. Carmen Dumitru a mizat pe următorii jucători: Claudiu Pal, Marco Cerbu, Sebastian Sorca, Sebastian Gîrban, Casian Caraconcea, Rareș Cărăușan, Ianis Ciubotariu, George Dragomir, Ianis Petrea, Loren Huruială, Alexandru Simion, Andrei Terfăloagă, Victor Vuița, Alexandru Voina.