Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbalistele de la Universitatea Reșița au început în forță anul 2014, cu un stagiu de pregătire în stațiunea Băile Herculane.

Elevele antrenorilor Cristian Busuioc și Liviu Viașu se află în stațiunea de pe Valea Cernei încă din data de 3 ianuarie, pentru un cantonament care se va finaliza în această săptămână, pe 8 ianuarie, după care, din 9 ianuarie, handbalistele se vor pregăti la Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava. Universitatea Reșița a încheiat turul Divizie A, Seria B, pe locul 10, cu 7 puncte, după două victorii, un egal și opt înfrângeri.

Majoritatea componentelor echipei reșițene sunt junioare I, angrenate în Campionatul Național rezervat acestei categorii de vârstă. Repartizate în Seria E, reșițencele sunt lidere la junioare I, cu 16 puncte, având șanse reale de calificare în primul turneu semifinal de pe prima poziție a clasamentului. Primele meciuri oficiale ale Universitãții Reșița în noul an vor fi pe 25 ianuarie (Divizia A) și pe 26 ianuarie (la Junioare I).