Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Concursul a fost organizat cu sprijinul Direcției pentru Tineret și Sport Caraș-Severin.

În sala de sport a Școlii Gimnaziale Nr. 9 din municipiul de pe Bârzava s-au desfășurat, la finele săptămânii trecute, întrecerile ediției 2014 a „Cupei Primăverii” la gimnastică ritmică. La competiție au participat sportive din Oradea, Timișoara și Reșița, cu elevele antrenoarelor Luminița Lațcu și Dana Târbă, legitimate la Clubul Sportiv Școlar Reșița, care au dominat concursul.

Astfel, la categoria junioare, podiumul a fost unul reșițean, în ordinea Andreea Gherman, Andrada Gherman și Alina Dumitruc. La categoria a IV-a s-a impus Larisa Ristea, urmată de Cătălina Anghelina și Timeea Veselin, iar la categoria a III-a, Nadira Boncilă a ocupat locul șase.

În fine, la „mica gimnastă”, în proba de ansamblu, C.S. Școlar Reșița, în formula Alexia Lațcu, Alexia Bușoi, Larisa Pescaru, Marisa Farcaș, Erianna Birta, Miriana Giurghița, Nevena Vișatovici, a ocupat locul al doilea. Să mai spunem că cea mai titrată gimnastă reșițeană, Diana Văleanu, componentă a Lotului României, a primit o diplomă de participare, fiindcă nu a avut concurență la nivel de senioare.

„Mulțumim Direcției pentru Tineret și Sport Caraș-Severin pentru sprijinul acordat în organizarea competiției, ne-a precizat prof. Luminița Lațcu. A fost un concurs reușit, cred eu, și mai ales necesar pentru sportive, în perspectiva următoarelor concursuri oficiale, la nivel național”.