Caon.ro https://caon.ro Caon.ro Wed, 28 Oct 2020 15:40:53 +0000 ro-RO hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.4.2 https://caon.ro/wp-content/uploads/2019/12/favicon-96x96.png Caon.ro https://caon.ro 32 32 Romeo Dunca a jurat credinţă judeţului https://caon.ro/romeo-dunca-a-jurat-credinta-judetului/2379607/ https://caon.ro/romeo-dunca-a-jurat-credinta-judetului/2379607/#comments Wed, 28 Oct 2020 13:22:11 +0000 https://caon.ro/?p=2379607 CARAŞ-SEVERIN – În cadru festiv, în prezenţa prefectului Cristian Gâfu, asistaţi online de ministrul Marcel Vela, aleşii judeţeni au depus jurământul, de miercuri judeţul având for decizional! De miercuri, Romeo Dunca este oficial preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, ceremonialul de învestire având loc în sala de şedinţe a forului decizional, sală al cărei nume va fi [...]

Articolul Romeo Dunca a jurat credinţă judeţului apare prima dată în Caon.ro.

]]>
CARAŞ-SEVERIN – În cadru festiv, în prezenţa prefectului Cristian Gâfu, asistaţi online de ministrul Marcel Vela, aleşii judeţeni au depus jurământul, de miercuri judeţul având for decizional!

De miercuri, Romeo Dunca este oficial preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, ceremonialul de învestire având loc în sala de şedinţe a forului decizional, sală al cărei nume va fi schimbat chiar la cererea noului preşedinte şi se va mai numi sala „Eftimie Murgu“. „Vă asigur de dorința mea de a face bine pentru acest județ. Avem o mare obligație și responsabilitate, nu vom mai putea invoca nimic că ne încurcă să nu putem să nu performăm. Va trebui să onorăm așteptările cărășenilor care ne-au acordat încrederea. Ne așteaptă patru ani de muncă, patru ani de stres, patru ani de luptă pentru a pune județul pe harta celor care se pot mândri cu realizările oamenilor din județele respective. Le promit cărășenilor că nu vor regreta această schimbare pe care ei au adus-o“, a spus noul președinte al CJCS imediat după depunerea jurământului.

Ministrul Marcel Vela a intervenit, a felicitat pe toată lumea şi a precizat că momentul este unul istoric şi de mare importanţă pentru cărăşeni. „Este prima oară în istoria Consiliului Judeţean când PNL îşi asumă singur conducerea judeţului. Este un moment istoric, iar Romeo Dunca preşedinte este garanţia că următorii patru ani vor fi de bun augur pentru Banatul de Munte. Vă felicit pe toţi şi vă rog să îl sprijiniţi în toate demersurile. Judeţul Caraş-Severin trebuie să devină o emblemă a României pentru că în ultimii 30 de ani a fost fruntaş la lucruri rele şi codaş la lucruri bune“, a spus ministrul de Interne.

Marcel Vela a ţinut să îl salute şi pe primarul Reșiței, Nelu Popa, dându-i o veste bună despre Semenic: „O să vedeți, dacă este Nelu Popa în sală îl salut și pe domnia sa, că nu peste multă vreme vom emite o hotărâre de guvern pentru a scoate în evidență toată splendoarea Munților Semenic, așa cum am ajutat și Anina recent, așa cum vom ajuta oricare din localitățile județului Caraș-Severin, indiferent de culoarea politică a primarilor, pentru că în Banatul de Munte o să vedeți că se poate, cu Romeo Dunca la CJ, cu toți colegii din CJ care veți face lucruri bune în următorii patru ani“.

La finalul evenimentului, președintele Romeo Dunca a susţinut și o conferinţă de presă în care a abordat mai multe subiecte asupra cărora vom reveni.

JCS-Nina Curiţa

Articolul Romeo Dunca a jurat credinţă judeţului apare prima dată în Caon.ro.

]]>
https://caon.ro/romeo-dunca-a-jurat-credinta-judetului/2379607/feed/ 3
Vela le-a mulţumit celor care au râs acum 4 ani! https://caon.ro/vela-le-a-multumit-celor-care-au-ras-acum-4-ani/2379613/ https://caon.ro/vela-le-a-multumit-celor-care-au-ras-acum-4-ani/2379613/#respond Wed, 28 Oct 2020 15:02:27 +0000 https://caon.ro/?p=2379613 CARAŞ-SEVERIN – Trădat acum mai bine de patru ani, deși era favorit pentru fotoliul de președinte al Consiliului Județean, actualul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela, nu a uitat momentul când pesediștii lui Mocioalcă și pemepiștii lui Popovici jubilau după alegerea lui Silviu Hurduzeu ca șef al CJ și luau PNL la mișto! Vela le-a [...]

Articolul Vela le-a mulţumit celor care au râs acum 4 ani! apare prima dată în Caon.ro.

]]>
CARAŞ-SEVERIN – Trădat acum mai bine de patru ani, deși era favorit pentru fotoliul de președinte al Consiliului Județean, actualul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela, nu a uitat momentul când pesediștii lui Mocioalcă și pemepiștii lui Popovici jubilau după alegerea lui Silviu Hurduzeu ca șef al CJ și luau PNL la mișto!

Vela le-a mulțumit celor care au trădat, dar și celor de la PSD, considerând că fără acele gesturi politice de atunci, n-ar mai fi fost astăzi în situația de a ajuta județul Caraș-Severin de la cel mai înalt nivel.

„Nu pot să nu-mi aduc aminte de ce s-a întâmplat acum patru ani în această sală, când unii colegi de la alte partide jubilau și se distrau, vizavi de alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, când celebrul Lala număra voturile, când celebrul Bona arăta votul și când alții se distrau și făceau glume pe seama Partidului Național Liberal. Vreau să vă spun un lucru ca om simplu: vă mulțumesc pentru ce ați făcut acum patru ani. Dacă nu făceați acest lucru, eu nu eram acum aici ministru al Afacerilor Interne, să ajut județul Caraș-Severin și pe Romeo Dunca din această postură din care putem schimba în bine lumea. Vă asigur că nu am niciun resentiment față de nici un coleg din Consiliul Judeţean indiferent de culoarea politică, dimpotrivă orice necaz, orice întâmplare, fac parte din experiența vieții. Dumnezeu le-a rânduit și iată că în 2020 Caraș-Severin intră pe mâini bune”, a spus Vela, intrat online de la Bucureșți la depunerea jurământului de către președintele Romeo Dunca și noii consilieri județeni.

JCS-Nina Curiţa

Articolul Vela le-a mulţumit celor care au râs acum 4 ani! apare prima dată în Caon.ro.

]]>
https://caon.ro/vela-le-a-multumit-celor-care-au-ras-acum-4-ani/2379613/feed/ 0
Agresorul de la Obreja, arestat https://caon.ro/agresorul-de-la-obreja-arestat/2379619/ https://caon.ro/agresorul-de-la-obreja-arestat/2379619/#respond Wed, 28 Oct 2020 15:40:53 +0000 https://caon.ro/?p=2379619 CARANSEBEŞ – Judecătoria Caransebeş a admis, în cursul zilei de astăzi, propunerea procurorului, dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui tânăr acuzat de tentativă de tâlhărie! Este vorba despre tânărul de 21 de ani, din Obreja, care a fost reţinut ieri de poliţişti pentru 24 de ore, după ce ar fi încercat agresat [...]

Articolul Agresorul de la Obreja, arestat apare prima dată în Caon.ro.

]]>
CARANSEBEŞ – Judecătoria Caransebeş a admis, în cursul zilei de astăzi, propunerea procurorului, dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui tânăr acuzat de tentativă de tâlhărie!

Este vorba despre tânărul de 21 de ani, din Obreja, care a fost reţinut ieri de poliţişti pentru 24 de ore, după ce ar fi încercat agresat fizic un curier, pentru a-i fura geanta cu bani, pe care o avea în mașina de serviciu, aparţinând unei firme de curierat. „Bărbatul în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului, în vederea executării măsurii preventive“, informează Poliţia judeţului.

JCS-A.M.

Articolul Agresorul de la Obreja, arestat apare prima dată în Caon.ro.

]]>
https://caon.ro/agresorul-de-la-obreja-arestat/2379619/feed/ 0
Nelu Popa a scos iataganul la planul roşu https://caon.ro/nelu-popa-a-scos-iataganul-la-planul-rosu/2379616/ https://caon.ro/nelu-popa-a-scos-iataganul-la-planul-rosu/2379616/#respond Wed, 28 Oct 2020 15:36:09 +0000 https://caon.ro/?p=2379616 REŞIŢA – Ulterior a făcut pace, iar acum recomandă masca de protecţie tuturor, inclusiv celor puternici, pentru a le da o şansă şi celor care nu au o sănătate de… buldozer!  Cetatea de foc este pe scenariul roşu, iar despre subiect, Nelu Popa a precizat: „E o situaţie critică. Sper ca în următoarele zile să [...]

Articolul Nelu Popa a scos iataganul la planul roşu apare prima dată în Caon.ro.

]]>
REŞIŢA – Ulterior a făcut pace, iar acum recomandă masca de protecţie tuturor, inclusiv celor puternici, pentru a le da o şansă şi celor care nu au o sănătate de… buldozer! 

Cetatea de foc este pe scenariul roşu, iar despre subiect, Nelu Popa a precizat: „E o situaţie critică. Sper ca în următoarele zile să scadă cazurile, pentru că noi suntem la limita scenariului roşu. Însă dacă ne uităm la ce se întâmplă în jurul nostru şi în ţări din Europa Occidentală, cred că nimeni nu a luat decizii exagerate sau ieşite din normalitate. Sunt cazuri enorm de multe în Franţa, în Spania“.

Şeful administrativului reşiţean mărturiseşte că, aşa cum a vrut şi Romeo Dunca, preşedinteţe Consiliului Judeţean, avea de gând să meargă în Spania, să vadă una dintre fabricile care transformă deşeuri de plastic în combustibil, „şi tocmai această situaţie de pandemie ne pune puţin în gardă dacă să mergem sau să amânăm acest lucru. Eu cred că autorităţile naţionale au luat deciziile corecte, chiar dacă la nivel de Reşiţa eu am avut o nemulţumire că am fost introduşi în acest plan roşu. Am verificat cifrele, corespund cu realitatea şi cred că ar fi bine să fim ponderaţi. Noi nu o facem pentru noi, cei care suntem în forţă şi care avem o stare de sănătate bună, o facem pentru ca să-i protejăm pe cei care realmente s-ar putea afla într-o zonă de risc real de a-şi pierde viaţa. Cred că acesta este mesajul pe care trebuie să-l transmitem, noi încercăm să ne protejăm pentru ca, la rândul nostru, să nu contaminăm persoane care au mai puţine şanse decât noi“.

JCS-Antoniu Mocanu

Articolul Nelu Popa a scos iataganul la planul roşu apare prima dată în Caon.ro.

]]>
https://caon.ro/nelu-popa-a-scos-iataganul-la-planul-rosu/2379616/feed/ 0
Pastramă de la AGIL! Pentru serile de toamnă! https://caon.ro/pastrama-de-la-agil-pentru-serile-de-toamna/2379610/ https://caon.ro/pastrama-de-la-agil-pentru-serile-de-toamna/2379610/#respond Wed, 28 Oct 2020 14:52:03 +0000 https://caon.ro/?p=2379610 ADVERTORIAL. O bucurie a gustului, pastrama din ceafă de porc de la AGIL creează dependență în rândul gurmanzilor. Conține: ceafă de porc făra os, sare, condimente! Pastrama din cotlet de porc, o specialitate fină și atent creată pentru a păstra ce-i mai bun din carnea de porc. Conține: cotlet de porc fără os, sare, condimente. [...]

Articolul Pastramă de la AGIL! Pentru serile de toamnă! apare prima dată în Caon.ro.

]]>
ADVERTORIAL. O bucurie a gustului, pastrama din ceafă de porc de la AGIL creează dependență în rândul gurmanzilor. Conține: ceafă de porc făra os, sare, condimente!

Pastrama din cotlet de porc, o specialitate fină și atent creată pentru a păstra ce-i mai bun din carnea de porc. Conține: cotlet de porc fără os, sare, condimente.

Pastrama din ceafă de porc sau din cotlet de porc de la AGIL… Pentru serile de toamnă, alături de brânzeturi maturate și un vin roșu corpolent.

Articolul Pastramă de la AGIL! Pentru serile de toamnă! apare prima dată în Caon.ro.

]]>
https://caon.ro/pastrama-de-la-agil-pentru-serile-de-toamna/2379610/feed/ 0
ANUNŢ privind LICITAŢIA locurilor de parcare domiciliu/reședință https://caon.ro/anunt-privind-licitatia-locurilor-de-parcare-domiciliu-resedinta-3/2379521/ https://caon.ro/anunt-privind-licitatia-locurilor-de-parcare-domiciliu-resedinta-3/2379521/#respond Mon, 26 Oct 2020 09:30:35 +0000 https://caon.ro/?p=2379521 Municipiul Reșița, prin Direcția pentru Administrarea Domeniului Public și Privat al Municipiului Reșița, cu sediul pe str. Petru Maior, nr. 2, Compartimentul Parcări cu Plată, organizează LICITAŢIE PUBLICĂ pentru distribuirea locurilor de parcare din Lunca Pomostului, strada George Enescu (parcare nou amenajată). Depunerea cererilor în vederea participării la licitația publică pentru locurile de parcare nou [...]

Articolul ANUNŢ privind LICITAŢIA locurilor de parcare domiciliu/reședință apare prima dată în Caon.ro.

]]>
Municipiul Reșița, prin Direcția pentru Administrarea Domeniului Public și Privat al Municipiului Reșița, cu sediul pe str. Petru Maior, nr. 2, Compartimentul Parcări cu Plată, organizează LICITAŢIE PUBLICĂ pentru distribuirea locurilor de parcare din Lunca Pomostului, strada George Enescu (parcare nou amenajată).

Depunerea cererilor în vederea participării la licitația publică pentru locurile de parcare nou amenajate în parcările de reședință/domiciliu se poate efectua în perioada 26.10.2020 – 06.11.2020, la Direcția pentru Administrarea Domeniului Public și Privat al Municipiului Reșița, str. Petru Maior , nr. 2, etajul 1, Registratură.

Posesorii autovehiculelor care utilizează parcarea de reședință, și nu achită taxa de parcare aferentă vor fi sancționați contravențional cu amendă de la 200 la 500 lei, conform H.C.L. Nr. 106 din 20.03.2020, privind aprobarea Regulamentului pentru utilizarea parcărilor publice de reședință/domiciliu situate pe domeniului public al Municipiului Reșița.

Informații suplimentare la telefon 0255/212483, 0255/220546 interior 20.

Director executiv

Liviu Marius GÂRTOI

Articolul ANUNŢ privind LICITAŢIA locurilor de parcare domiciliu/reședință apare prima dată în Caon.ro.

]]>
https://caon.ro/anunt-privind-licitatia-locurilor-de-parcare-domiciliu-resedinta-3/2379521/feed/ 0
Australienii de la Macquarie vor avea lacurile de la Văliug https://caon.ro/australienii-de-la-macquarie-vor-avea-lacurile-de-la-valiug/2379602/ https://caon.ro/australienii-de-la-macquarie-vor-avea-lacurile-de-la-valiug/2379602/#comments Wed, 28 Oct 2020 07:01:03 +0000 https://caon.ro/?p=2379602 CARAŞ-SEVERIN – TMK Hydroenergy Power, sistemul hidroenergetic din apropierea Reşiţei, va fi vândut de CEZ! CEZ, grup din energie cu 10 mld. euro capitalizare la Praga, a decis să vândă operaţiunile din România către Macquarie Infrastructure and Real Assets (MIRA), fond care administrează 129 de miliarde de dolari sub formă de active la nivel global, [...]

Articolul Australienii de la Macquarie vor avea lacurile de la Văliug apare prima dată în Caon.ro.

]]>
CARAŞ-SEVERIN – TMK Hydroenergy Power, sistemul hidroenergetic din apropierea Reşiţei, va fi vândut de CEZ!

CEZ, grup din energie cu 10 mld. euro capitalizare la Praga, a decis să vândă operaţiunile din România către Macquarie Infrastructure and Real Assets (MIRA), fond care administrează 129 de miliarde de dolari sub formă de active la nivel global, din care cea mai mare parte sunt investite în proiecte de infrastructură. Anunţul a fost făcut zilele trecute de Macquarie Infrastructure and Real Assets.

CEZ Vânzare este principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României, dar şi furnizor de gaze naturale, cu un portofoliu de clienţi casnici şi industriali care depăşeşte 1,4 milioane de clienţi. Cele 7 companii vizate de tranzacție sunt: Distribuție Energie Oltenia, Ovidiu Development, Tomis Team, MW Team Invest, CEZ Vânzare, TMK Hydroenergy Power și CEZ România.

Capacitatea totală instalată a sistemul hidroenergetic din judeţul Caraş-Severin, achiziţionat în 2010 de la TMK Reşiţa cu 19,8 milioane de euro, este de aproximativ 18 MW, compania deţinând patru lacuri de acumulare cu baraje (Trei Ape, Gozna, Văliug, Secu) şi patru microhidrocentrale (Grebla, Crăinicel I, Crăinicel II şi Breazova). Fiecare dintre microhidrocentrale are, în prezent, o capacitate instalată de până la 10 MW.

Aşadar, după cehii de la CEZ, australienii de la MIRA se vor bucura de sistemul hidroenergetic din zona Văliug. Și statul român, prin asocierea dintre Electrica, Hidroelectrica şi SAPE a vrut să cumpere activele CEZ România, însă a avut cea mai slabă ofertă dintre cei patru competitori: 750 de milioane de euro, adică cu 30% sub preţul final.

JCS- Nina Curiţa

Articolul Australienii de la Macquarie vor avea lacurile de la Văliug apare prima dată în Caon.ro.

]]>
https://caon.ro/australienii-de-la-macquarie-vor-avea-lacurile-de-la-valiug/2379602/feed/ 2
Contestat, Românu îşi vede de treabă https://caon.ro/contestat-romanu-isi-vede-de-treaba/2379599/ https://caon.ro/contestat-romanu-isi-vede-de-treaba/2379599/#respond Wed, 28 Oct 2020 06:40:23 +0000 https://caon.ro/?p=2379599 ANINA – Deşi nu a fost nici el validat, fiind acuzat că ar fi fraudat alegerile, primarul în funcţie al Aninei nu pierde oportunităţile de a face din fostul oraş minier, staţiune turistică! Două momente importante de săptămâna trecută apropie aceste visuri tot mai mult de ceea ce Anina merită să fie, staţiune turistică. Poate [...]

Articolul Contestat, Românu îşi vede de treabă apare prima dată în Caon.ro.

]]>
ANINA – Deşi nu a fost nici el validat, fiind acuzat că ar fi fraudat alegerile, primarul în funcţie al Aninei nu pierde oportunităţile de a face din fostul oraş minier, staţiune turistică!

Două momente importante de săptămâna trecută apropie aceste visuri tot mai mult de ceea ce Anina merită să fie, staţiune turistică. Poate de aceea, nici nu este întâmplător faptul că joia trecută a fost atestată în şedinţa de Guvern cu statutul de staţiune turistică de interes local, chiar în momentul în care, după trei ani de documentaţii şi tot felul de avize, deloc ieftine, s-a găsit, în sfârşit, un constructor pentru Muzeul Mineritului, un obiectiv turistic industrial reprezentativ. Astfel, ca urmare a finalizării procedurii de achiziție publică, a fost desemnat constructorul, primarul în funcţie, Gheorghe Românu, semnând contractul de execuție a lucrărilor împreună cu reprezentantul SC EURAS SRL Satu Mare, Mircea Leţiu. „Vineri am semnat contractul şi cu dirigintele de şantier, a precizat edilul, pentru că şi dirigintele de şantier trebuie să fie abilitat în monumente de cultură, am semnat contractul şi cu dirigintele de şantier din Timişoara, aşa că în maxim zece zile trebuie să vină constructorul cu un grafic de lucrări, astfel încât să ne putem încadra în termenul de 24 de luni“.

La început, după spusele primarului, vor fi lucrări de curăţire, pentru că acolo unde au fost acele clădiri au rămas doar zidurile. Deci, va trebui scos tot molozul, acoperişurile căzute, ca să rămână doar zidurile curate, să reîntregească acolo unde nu sunt întregi zidurile, să se facă acoperişurile şi interiorul, clădirea să fie aşa cum era înainte.

Dezvoltarea Aninei înseamnă turism, o strategie la care s-a lucrat

Cârcotaşii de serviciu n-au pierdut ocazia să comenteze ironic pe pagina oficială a Primăriei, că se visează frumos, însă realitatea e cu totul alta, că din maşina de extracţie sau din cazane n-a mai rămas mare lucru. Românu are replica în buzunar pentru asemenea remarci: „Păi, din moment ce proiectul e demarat şi finanţat încă din 2017, din moment ce am cheltuit deja din acest contract vreo 300.000 de lei cu arhitecţii, cu tot felul de studii tehnice, din moment ce am trecut peste toate toate avizele astea, fiindcă timp de trei ani noi n-am stat, deci sunt tone de maculatură, avize duble, fezabilitate, proiect tehnic, a fost foarte greu, mai ales că e monument istoric clasa A, o investiţie de 3,6 milioane de euro, cum să visăm frumos pe banii ăştia, care nu-s de ici, de colo! Tot mersul acesta al Aninei este pe o strategie, deoarece noi încă de la început am plecat pe ideea asta de turism. Să obţii şi această titulatură de staţiune, trebuie să îndeplineşti nişte criterii, iar ca să beneficiezi de acest atestat trebuie să ai nişte obiective. Cel mai important obiectiv cu care puteam să începem era Muzeul Mineritului, un muzeu în aer liber pe care să-l aliniem cu Anina – Oraviţa, cu gara, fiindcă linia ferată s-a făcut pentru mină, nu s-a făcut pentru turism. Deci, trebuia să legăm acest complex, e un obiectiv industrial, dar mai avem şi alte clădiri, cum ar fi uzina electrică, care e şi ea monument, dar trebuie să vedem cum să punem mâna şi pe această clădire, că e a Enel. Pe lângă obiectivele industriale, trebuie dezvoltate şi obiectivele turistice, pentru că suntem binecuvântaţi cu condiţii geo-climatice deosebite, avem rezervaţii naturale ocrotite prin lege.“

Maşina de extracţie nu va funcţiona, dar va fi ca înainte

Aşadar, lucrările vor începe cât de curând, valoarea acestora ridicându-se la suma de 12.199.624,73 lei, inclusiv TVA. Proiectul „Restaurarea, conservarea, reabilitarea si punerea în valoare a monumentului de clasa A, – Ansamblul Puţului I, Anina“ începe să se concretizeze, se va realiza reabilitarea, respectiv punerea în siguranță a clădirilor Puțului I și a Mașinii de extracție cu aburi, în scopul înființării Muzeului Mineritului Anina şi asigurării accesului în deplină siguranță pentru vizitatori.

Cât priveşte maşina de extracţie, despre care oamenii spun că nu a mai rămas mare lucru din ea, Românu îi contrazice: „Trei sferturi din maşina de extracţie mai există. Au fost luate doar piesele mărunte. Piese mari sunt acolo, o bielă mai trebuie schimbată, deci, această maşină de extracţie se va aduce la forma ei iniţială, dar nu de funcţionare, aşa e prevăzut şi în proiect, de aceea piesele acelea lipsă pot fi făcute şi din lemn, şi din metal, numai să arate cum era înainte“.

Până una alta, continuă şi asfaltările în oraş, dar administrativ, Consiliul Local nu e constituit: „Asta pentru că am un supleant care se ţine de şotii, spune edilul, mai în glumă, mai în serios. Ce să-i faci, trebuie şi el să trăiască, iar eu am fost contestat. Mi-a fost contestată sentinţa, că am fraudat alegerile din 27 septembrie, aşa că am proces la Reşiţa, joi e ultimul termen, aştept şi validarea tot joi, iar pe sâmbătă sau duminică vom avea, probabil, constituit şi Consiliul Local, să ne vedem de treabă“.

JCS-Alexandra Gorghiu

Articolul Contestat, Românu îşi vede de treabă apare prima dată în Caon.ro.

]]>
https://caon.ro/contestat-romanu-isi-vede-de-treaba/2379599/feed/ 0
Ziua și proiectilul! Muniţie răsărită în albia Bârzavei! https://caon.ro/ziua-si-proiectilul-munitie-rasarita-in-albia-barzavei/2379596/ https://caon.ro/ziua-si-proiectilul-munitie-rasarita-in-albia-barzavei/2379596/#respond Wed, 28 Oct 2020 06:26:47 +0000 https://caon.ro/?p=2379596 REŞIŢA – După proiectilul găsit luni pe strada Primăverii, o nouă intervenţie de asanare de muniție neexplodată i-a angrenat pe pompierii militari reşiţeni! „Echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșita a intervenit de urgență, din nou, în cursul zilei de marți, în urma unui apel 112, pentru ridicarea unui proiectil exploziv calibru 85 mm, [...]

Articolul Ziua și proiectilul! Muniţie răsărită în albia Bârzavei! apare prima dată în Caon.ro.

]]>
REŞIŢA – După proiectilul găsit luni pe strada Primăverii, o nouă intervenţie de asanare de muniție neexplodată i-a angrenat pe pompierii militari reşiţeni!

„Echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșita a intervenit de urgență, din nou, în cursul zilei de marți, în urma unui apel 112, pentru ridicarea unui proiectil exploziv calibru 85 mm, observat în albia râului Bârzava, cartier Lend, din municipiul Reșița, de o echipă de lucrători care efectua lucrări de reabilitare a drumului în zona respectivă. Intervenția a decurs fără probleme, pirotehniştii ridicând și transportând în condiţii de maximă siguranţă elementul de muniție la depozitul de muniție neexplodată Reșita, în vederea distrugerii acestuia“, informează salvatorii cărăşeni.

JCS-A.M.

Articolul Ziua și proiectilul! Muniţie răsărită în albia Bârzavei! apare prima dată în Caon.ro.

]]>
https://caon.ro/ziua-si-proiectilul-munitie-rasarita-in-albia-barzavei/2379596/feed/ 0
Luci Dobre, noul antrenor al Progresului Ezeriș! https://caon.ro/luci-dobre-noul-antrenor-al-progresului-ezeris/2379593/ https://caon.ro/luci-dobre-noul-antrenor-al-progresului-ezeris/2379593/#respond Wed, 28 Oct 2020 06:12:52 +0000 https://caon.ro/?p=2379593 CARAȘ-SEVERIN – După ce Adrian Enășescu și-a anunțat demisia de la formația din Ezeriș, președintele Cristian Șodâncă s-a orientat repede. Drept urmare, Lucian Dobre a preluat echipa și a avut deja și un prim antrenament cu fotbaliștii Progresului! „Consider că Adrian Enășescu a făcut o treabă foarte bună, a făcut un lot echilibrat, tânăr, cu [...]

Articolul Luci Dobre, noul antrenor al Progresului Ezeriș! apare prima dată în Caon.ro.

]]>
CARAȘ-SEVERIN – După ce Adrian Enășescu și-a anunțat demisia de la formația din Ezeriș, președintele Cristian Șodâncă s-a orientat repede. Drept urmare, Lucian Dobre a preluat echipa și a avut deja și un prim antrenament cu fotbaliștii Progresului!

„Consider că Adrian Enășescu a făcut o treabă foarte bună, a făcut un lot echilibrat, tânăr, cu jucători foarte buni. Din păcate, cred că le lipseşte încrederea în ei, acea stimă de sine. Nu mai au încredere în forţele lor. Eu sper să le readuc încrederea asta pierdută. Cred că perspectiva mea faţă de fotbal este puţin diferită faţă de a altor antrenori. Aşa cum mă ştiţi de la CSM Reșița, eu consider fotbalul un spectacol. Prefer să pierd cu 0-1, dar să am zece ocazii care să-mi dea speranţă pentru următorul joc, decât să câştig cu 1-0 dintr-o singură ocazie. Nu sunt adeptul acestei mentalităţi. Deocamdată, implicarea mea este o mână de ajutor prietenească dată celor de la Progresul, dar nu se ştie ce ne rezervă viitorul. Important este să ne înţelegem cu toţii”, a declarat Lucian Dobre.

Următorul meci este pe 31 octombrie, când Progresul Ezeriș va întâlni CS Avântul Periam, în deplasare.

JCS-Ștefan Moraru

Articolul Luci Dobre, noul antrenor al Progresului Ezeriș! apare prima dată în Caon.ro.

]]>
https://caon.ro/luci-dobre-noul-antrenor-al-progresului-ezeris/2379593/feed/ 0