Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Doi hunedoreni ajunşi demult la vârsta maturităţii au fost prinși buzunărind oamenii prin cel de-al doilea municipiu al judeţului. Potrivit poliţiştilor, cei doi sunt bănuiţi că au comis nu mai puţin de nouă furturi din poşete, genţi şi buzunare, locul lor de acţiune fiind incinta Spitalului Municipal din Caransebeş.

„La domiciliul unuia dintre ei au fost găsite o parte din bunuri. În urma acțiunilor întreprinse, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din Caransebeș au reușit identificarea autorilor a nouă infracțiuni de furt din poșete, genți și buzunare. Cei doi bănuiți au 45, respectiv 52 de ani și sunt din Deva, județul Hunedoara. În perioada 10 noiembrie 2016 – 12 februarie 2017, aceștia au sustras bunuri de la diverse persoane aflate în incinta Spitalului Municipal din Caransebeș. (…) Polițiștii au reușit prinderea acestora în flagrant, în timp ce încercau să sustragă bunuri de la o persoană“, ne informează Poliţia judeţului.

În 15 februarie, în baza autorizației de percheziție emisă de Judecătoria Caransebeș, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la unul dintre bănuiți, în locuința acestuia fiind găsite cinci portofele și două telefoane mobile. Cei doi s-au ales cu dosare penale pentru furt, oamenii legii continuând cercetările pentru a stabili întregul palmares infracţional al acestora, dar şi pentru recuperarea prejudiciului. Deocamdată, din paguba de aproximativ 5.000 de lei, s-a reuşit recuperarea a 10%.