Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Rosso-nerii joacă sâmbătă, 21 aprilie, în Valea Domanului, de la ora 17, cu Internațional Bălești, meci contând pentru etapa a XXIII-a din Liga a III-a, Seria a IV-a.

Rosso-nerii se află în momentul de față pe locul  al doilea în clasament și au acumulat 41 de puncte. Elevii lui Daniel Oprița au și un meci mai puțin disputat față de principalele contracandidate la promovare, ACS Șirineasa și Național Sebiș. Echipa din comuna Bălești se află poziționată pe penultimul loc în campionat, cu doar 12 puncte obținute în 21 de etape. Se anunță un meci facil pentru rosso-neri, având în vedere că Reșița deține al doilea cel mai bun atac din serie, în timp ce Internațional este una dintre echipele care au primit cele mai multe goluri. Formația din Bălești vine după un egal, 1-1 în fața Ghirodei, în timp ce reșițenii vin de asemenea după un rezultat de egalitate obținut pe terenul echipei Național Sebiș.

După acest joc de sâmbătă cu Bălești, urmează etape foarte dificile pentru CSM Școlar. Miercuri, 25 aprilie, elevii lui Oprița se vor deplasa la Deva în vederea disputării partidei cu Cetate, iar pe data de 28 aprilie, vor disputa cel mai important joc, cel cu ACS Șirineasa pe teren propriu. Deși Daniel Oprița a declarat că are un lot nu foarte numeros, precum și faptul că se observă că unii jucători se resimt din cauza oboselii acumulate, reșițenii sunt obligați să câștige trei partide grele în șapte zile. Pe lângă ACS Șirineasa și Național Sebiș, CSU Craiova II și CSM Lugoj sunt alte echipe care au șanse de a promova în acest sezon.