Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În a doua etapă a Ligii 2,  CSM Reșița va juca sâmbătă, 10 august, de la ora 11, în deplasare, împotriva echipei CS Mioveni.

După cum bine se știe, CSM Reșița a reușit să se impună în prima etapă cu scorul de 2-0 în fața formației Universitatea Cluj, una dintre echipele favorite la promovarea în Liga 1. CS Mioveni a câștigat în primul meci cu scorul de 1-0, în deplasare, la ASU Politehnica Timișoara.

„Ne așteaptă un meci greu, la fel ca și toate celelalte din Liga 2. Băieții s-au pregătit foarte bine în această săptămână și sperăm să facem un joc bun. Prin jocul prestat de noi ne dorim să venim cu un rezultat pozitiv de la Mioveni. Moralul echipei este foarte bun, atmosfera este bună și sperăm să practicăm un joc bun sâmbătă. Nu avem probleme de lot, toți jucătorii sunt valizi, cu excepția lui Caragea, cel care are niște probleme medicale mai vechi. I-am urmărit pe cei de la Mioveni și am vizionat și jocul lor de la Timișoara. Sperăm să anihilăm punctele lor forte, adică sunt periculoși la fazele fixe și din câte am înțeles, pe teren propriu prestează un joc mai aspru la minge. Sperăm să-i contracarăm. Vineri dimineață vom face un antrenament la stadion, după care spre prânz ne vom deplasa spre Mioveni”, a declarat Leontin Doană, antrenorul CSM Reșița.

Căpitanul echipei, Cristian Zimmermann, a spus: „Venim după un meci bun, dar nu ne îmbătăm cu apă rece. Mergem la Mioveni să jucăm fotbal. Sunt trei puncte puse în joc la această partidă și încercăm să le luăm. Nu cred că există în Liga 2 o echipă bună și alta slabă. În prima etapă echipele care au promovat din liga a treia au cam câștigat, iar cele favorite au cam pierdut. Vom vedea dacă Reșița este pe val, a fost doar un meci. Mai avem de disputat câteva partide și apoi vom putea spune dacă Reșița este pe val sau nu”.

Ștefan Moraru