Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a pierdut sâmbătă, 19 octombrie, scor 0-1, partida din deplasare cu Metaloglobus, joc din etapa a XIII-a a Ligii 2. Singurul gol al meciului a fost înscris de Claudiu Herea, din penalty, în minutul 90+1, după un fault comis de Lorenzo Acka în suprafața de pedeapsă.

„Am fost foarte aproape să obținem un rezultat de egalitate, după un joc bun practicat de echipa mea. Am avut o evoluție bună, dar din păcate a venit acel penalty în prelungiri. Nu știu dacă se putea da 11 metri la acea fază și consider că s-a acordat prea ușor. Felicit băieții pentru joc, pentru atitudine, dar din păcate nu luăm niciun punct după un joc bun. Ene s-a accidentat, iar la pauză a trebuit să-l schimb. Cred ca este al șaptelea meci în care practicăm un joc bun și pierdem pe final sau dintr-o fază fixă. Mergem înainte pentru că ne așteaptă un meci greu acasă cu UTA, pe care îl vom pregăti foarte bine. Jucăm fiecare meci la victorie și cu siguranță că jocul cu UTA vrem să-l câștigăm. Avem nevoie de puncte”, a declarat antrenorul Leontin Doană.

CSM Reșița: Cristian Zimmermann, Lorenzo Acka, Marco Ehmann, Bruno Vasiu, Daniel Vădrariu, Dragoș Săulescu, Călin Cristea, Cristian Danci, Marius Coman, Emanuel Dat și Daniel Ene. Rezerve: Adrian Horvat, Milorad Banac, Flavius Vlădia, Alin Lazăr, Miodrag Velici, Laurențiu Breșneni și Cristian Poiană.

După această etapă, Reșița este pe 15 în clasament, cu 15 puncte obținute. Sub formația antrenată de Doană sunt cu câte 13 puncte fiecare ASU Poli Timișoara și Universitatea Cluj. Metaloglobus are 22 de puncte și este pe poziția a IV-a, iar lider este CS Mioveni cu 27 de puncte.

Următorul meci al rosso-nerilor va fi unul extrem de dificil pentru că la Reșița va veni UTA Arad, pe data de 27 octombrie. Partida se va disputa pe stadionul din Valea Domanului de la ora 12:30. UTA Arad ocupă locul 3 în Liga 2, cu 23 de puncte acumulate.

Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea