Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa de handbal a CS Caraș-Severin a primit, sâmbătă, 16 noiembrie a.c., în Sala Polivalentă din Reșița, replica formației Știința Municipal Dedeman Bacău, în etapa a IX-a Ligii Naționale de handbal, ediția 2013/2014.

Partida s-a disputat în prezența unui număr surprinzător de mic de spectatori, circa 400. Și, care a debutat cu un moment de reculegere în memoria celui care a fost Ioan Bostan, unul dintre veteranii galeriei grupării caraș-severinene, care a plecat în eternitate fulgerător, la finalul meciului de fotbal dintre F.C. Basel și Steaua București, datorită intensității cu care l-a trăit.

După primele zece minute, băcăuanii au preluat conducerea pe tabela de marcaj, scor 4-3. De altfel, s-au înscris puține goluri, pe parcursul întregii partide. Iar elevii antrenorului Aihan Omer au făcut eforturi deosebite pentru a face față rispostei Științei Municipal Bacău: 5-7 (min. 20) ; 8-10 (min. 27) ; 10-11 (min. 30).

Un rezultat încurajator pentru repriza secundă. Dar, în condițiile în care Ilie Vaidasigan, lovit brutal în figură, la jumătatea primei reprize, nu a mai putut continua întâlnirea, era greu de crezut că se putea obține un rezultat pozitiv. Și totuși, dacă participanții la joc ar fi fost mult mai realiști, Bacăul n-ar fi învins : 11-12 (min. 33) ; 13-15 (min. 42) ; 17-19 (min. 51) ; 20-24 (min. 57). S-a terminat 22-24, un rezultat orabil, chiar onorant pentru gazde, în condițiile în care prof. Aihan Omer apelat la toți juniorii aflați pe banca tehnică.

CS Caraș-Severin: Ionescu, Marocico, Sămânță – Turcu (6 goluri), Stan (3), Rohozneanu (3), Starikov (2), Marta (2), Negru (2), Sonohat (1), Vaidasigan (1), Grigoraș (1), Grozăvescu (1), Denis Ionescu.