Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În perioada 5-7 iulie, Poiana Golului din Reșița se va transforma, timp de trei zile, în locul de unde va răsuna muzică bună. Punctele fizice de check-in, de scanare sau de vânzare a biletelor se vor găsi în următoarele două locuri: la intrarea principală a Stadionului Mircea Chivu din Reșița şi în parcarea magazinului Lidl din Reșița, ambele aflându-se la baza dealului care duce înspre Poiana Golului.

Este important de reținut că înainte de a urca înspre festival, toate biletele, online sau fizice, trebuie scanate la unul dintre cele două locuri menționate anterior, pentru a putea fi schimbate în brățările festivalului (brățări care trebuie purtate la încheietura mâinii pe întreaga durată de valabilitate a biletului).

Modalitatea de plată din cadrul Custom Reșița se va realiza cu ajutorul jetoanelor. Valoarea unui jeton este de 8 lei, iar ele se pot achita doar numerar (cash), de la locațiile de Credit Points, din interiorul festivalului.

Accesul în festival, către Poiana Golului, va fi posibil pe jos, într-o drumeție de 15 minute, de la baza dealului, iar accesul auto înspre Poiana Golului este oprit (cu excepția mașinilor persoanelor cu dizabilități + un însoțitor). Organizatorii pun la dispoziție microbuze speciale pentru cei cu dizabilități + un însoțitor, pentru femeile însărcinate, pentru familiile cu copii până la 5 ani și pentru cei cu sufletul tânăr de 60+, care vor pleca de vineri până duminică, înspre și de la festival, după următorul program: stația Lidl de la Trezorerie: 16:00 – 22:00 și Poiana Golului: 00:00 – 02:00.

Custom Reșița își va deschide porțile zilnic de la ora 14:00, primul concert va începe la ora 18, iar activitatea din cadrul festivalului se va încheia la 30 de minute după finalul ultimului concert din fiecare seară.

N.C.