Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Patronul echipei de fotbal Metalul Reşiţa, Cătălin Rufă, a fost prezent la meciul amical cu ASU Politehnica Timişoara, pierdut cu 1-3, şi a vorbit despre transferurile la gruparea din Valea Domanului şi despre obiectivele din viitorul sezon.

„Sunt mulţumit de transferurile pe care le-am făcut până acum, a spus Cătălin Rufă. Am adus jucători exact pe posturile unde aveam nevoie. Suntem acoperiţi mai ales pe faza de atac, prin venirile lui Claudiu Ionescu şi Albert Voinea. La mijloc, venirea lui Feher consider că e mai mult decât OK, ne mai trebuie nişte jucători sub 21 de ani. I-am remarcat pe Dragoş Gheorghe şi pe Roberto Artimon, doi jucători de perspectivă în acest moment. Ei au nevoie să crească, au nevoie să joace. După jocul de astăzi (sâmbătă, 26 iulie, cu ASU Poli – n.r.) am constatat că mai avem nevoie de un fundaş central cu experienţă. Sper să fie un accident înfrângerea cu ASU Poli. Probabil că e un semnal de alarmă pentru băieţi.“

Referitor la obiectivul echipei, Cătălin Rufă a precizat că acesta va fi stabilit exact după perioada de meciuri amicale, deşi la un moment dat se vorbea de clasarea pe locurile 1-6. „Ar fi prematur să stabilim un obiectiv acum şi noi să ne exprimăm cum ne-am exprimat cu ASU Poli. Dacă fixăm un obiectiv 1-6 şi arătăm ca în acest meci, probabil că ar trebui să schimbăm 20 de jucători“, a mai spus Rufă.

M.C.