Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Membrii Asociaţiei Guerrilla Motors din Reşiţa, împreună cu poliţiştii rutieri cărăşeni şi Casa de Cultură a Studenţilor, au organizat sâmbătă, 11 mai, de Ziua Motociclistului, o paradă pe raza municipiului Reşiţa.

Atât motocicliştii cât şi oamenii legii îşi doresc ca prin această activitate să sporească respectul în trafic dar şi prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicaţi motociclişti. „Respectul, precauţia şi bunul simţ, cei mai buni tovarăşi de drum“, este motto-ul campaniei în cadrul căruia au fost împărţite pliante cu caracter preventiv participanţilor la trafic.

Colaborarea între poliţiştii rutieri, membrii Guerrilla Motors şi Casa de Cultură a Studenţilor este una foarte bună, toţi implicându-se atât în campanii privind circulaţia pe drumurile publice şi prevenirea accidentelor, cât şi în acţiuni caritabile“, a precizat inspectorul principal Dorin Ţugmeanu, din cadrul IPJ Caraş-Severin.

Încă din anul 2011, aceste parade ale motocicliştilor au fost organizate bianual, la începerea şi finalizarea sezonului moto. Conducătorii de vehicule, fie ele pe două sau patru roţi, îşi doresc să fie respectaţi în trafic având în vedere că drumul public aparţine tuturor şi trebuie să fie loc pentru toţi participanţii la trafic.

Adaugă comentariu