Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Inspectoratul de Poliţie Judeţean recrutează şi selecţionează candidaţi în vederea participării la concursul de admitere la Academia de Poliţie „A.I. Cuza” şi şcolile postliceale de agenţi de poliţie, Sesiunea 2013.

Cifrele de şcolarizare pentru instituţiile de învăţământ sunt: 200 de locuri la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti din care şase locuri pentru romi, şase locuri pentru maghiari, trei locuri pentru alte minorităţi; 300 locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, din care trei locuri pentru romi şi doi pentru alte minorităţi; 150 locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, din care trei locuri pentru romi şi două pentru alte minorităţi.

Femeile şi bărbaţii candidează pe aceleaşi locuri. Cererile de participare la concurs vor fi prezentate Serviciului resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin până la data de 31 mai 2013 pentru Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza şi până la data de 30 iunie 2013 pentru şcolile postliceale de agenţi. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0255-502114, între orele 9.00 – 16.00.

Adaugă comentariu