Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Universitatea Reşiţa şi-a adjudecat titlul naţional la senioare, prin Sorina Buz şi Andreea Smultea.

După rezultatele bune obţinute de Secţia de Volei de plajă a Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa urmează, spre sfârşitul acestei luni, alte competiţii cu participare reşiţeană. La Mamaia va avea loc, în perioada 20-25 august a.c., Campionatul Naţional de volei de plajă pentru cadeţi şi juniori, întrecere la care Universitatea Reşiţa va avea şase sportivi: Robert Vârlan, Lucian Bădiceanu, Marius Roşu, Mircea Roşu, Alex Duţă şi Alin Itu.

Ei sunt cei şase pe care mizează antrenorul Dan Jitaru în această competiţie destinată cadeţilor şi juniorilor. O atenţie deosebită li se acordă sportivilor Vârlan şi Bădiceanu, de la care se aşteaptă o calificare la Campionatul European U 18, programat la Molodechno, în Belarus, în perioada 26-31 august a.c. În total, la Naţionalele de la Mamaia se mizează pe una-două medalii.

Anul acesta, Universitatea Reşiţa şi-a adjudecat titlul naţional la senioare, prin Sorina Buz şi Andreea Smultea, performanţă realizată în luna iulie, la Oradea. Cele două sportive pregătite de Dan Jitaru au alcătuit şi echipa României, medaliată cu argint la Campionatul Balcanic. „Este un an bun pentru Secţia de Volei a clubului nostru. Sperăm să obţinem rezultate bune şi la Campionatele Naţionale ale cadeţilor şi juniorilor, iar cei doi sportivi Robert Vârlan şi Lucian Bădiceanu să obţină calificarea la Campionatul European din Belarus”, a spus directorul CS Universitatea Reşiţa, Octavian Măzăran.

Adaugă comentariu