Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Luptătorul Vlad Caraș, de la Clubul Sportiv Municipal Reșița, a fost desemnat cel mai bun sportiv al județului Caraș-Severin în anul 2013.

Vlad Caraș este urmat pe treapta a doua a podiumului de un alt luptător, colegul său de la CSM Reșița, Andrei Franț. Pe locul al treilea sunt doi atleți, Ionuț Betej (CS Universitatea Reșița) și Narcis Mihăilă (CSM Universitatea Reșița).

Atleta Liliana Danci (CSM Reșița) ocupă poziția a patra, în vreme ce pe locul 5 se află un atlet, Marius Cocioran (CSM-Universitatea Reșița) și un pugilist, Ovidiu Berceanu (CSM Reșița). Pe locul 6 tot câte un reprezentant de la atletism și box: Claudia Ștef (CS Universitatea Reșița), respectiv Andrei Dragomir (CSM Reșița). Poziția a șaptea este împărțită de atleții Doru Ursu (CSM-U Reșița) și Georgiana Enache (CSU Reșița). Pe locul 8 se află Diana Văleanu (gimnastică ritmică, CSS Reșița). Luptătorul Adam Babioana și boxerul Alexandru Bibiricea, ambii de la CSM Reșița, împart locul 9, iar pe locul 10 se află alți trei sportivi: atletul Robert Lațcu (CSM-Universitatea Reșița), boxerul Marian Ruță (CSM Reșița) și luptătorul Alfred Loba (CSM Reșița).

Premiul „Speranță Olimpică” îi revine gimnastului Ionuț Daminescu (CSS Reșița) și lui Cătălin Zgârță, de la secția de judo a CS Muncitorul Reșița.

Antrenorul emerit de lupte Adrian Dacica a fost desemnat antrenorul anului 2013 în județul Caraș-Severin, podiumul fiind completat de reprezentanții atletismului, Octavian Măzăran și Cristian Dragomir.

În clasamentul pe echipe, locul I este deținut de echipa de volei de plajă de la CS Universitatea Reșița, campioană balcanică și națională de senioare. Pe locul al doilea se află echipa CSM-Universitatea Reșița, campioană națională de atlestim, iar pe locul al treilea se află echipa de handbal masculin CS Caraș-Severin, participantă în cupele europene. La sporturi neolimpice cea mai bună sportivă a fost desemnată Corina Grădinaru (CS Fitnesstudio Reșița), locul I la Campionatul European de Culturism și Bodyfitness Classic pentru seniori. Premii speciale vor primi dansatorii Alexandru Holecz și Lavinia Luchian (CS Mystic Reșița) – locul 2 la Clasa A Latino, în cadrul Maribor World Open Slovenia, dar și Bruno Adamcsek, care a escaladat în premieră vârful Nanga Parbat din Himalaya.

Carmen Dobre

Adaugă comentariu