Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – UCM Reşiţa a înregistrat un succes important la amenajarea hidroenergetică de la Kilavuzlu.

În ciuda situaţiei de insolvenţă în care se află, UCM Reşiţa îşi onorează cu succes contractele pe care le-a semnat, atât pe plan naţional, cât şi pentru clienţii de peste hotare. Compania reşiţeană, în calitate de partener contractual al societăţii ROMENERGO S.A., a finalizat, în urmă cu câteva zile, probele de punere în funcţiune a hidroagregatului nr. 2 din CHE Kilavuzlu.

În prezenţa comisiei de recepţie s-au efectuat şi probele pentru verificarea garanţiilor de reglaj, solicitate de beneficiar prin caietul de sarcini. Ca urmare a comportării foarte bune a hidroagregatelor atât în timpul probelor cât şi la proba de 72 de ore, comisia de recepţie a semnat în data de 2 februarie 2013, protocolul de predare/preluare în exploatare de beneficiar, în perioada de garanţie, a celor patru hidroagregate de la centrala hidroelectrică Kilavuzlu din Turcia.

Echipamentele hidroenergetice, livrate de către UCM Reşiţa, au fost montate în perioada 2011-2012 sub directa supraveghere a specialiştilor reşiţeni. De la punerea în funcţiune, hidroagregatele din CHE Kilavuzlu au produs 28.278,80 MWh.

Nina Curiţa

Adaugă comentariu