Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Târnova va participa, în luna august a acestui an, la faza naţională a Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

SVSU Târnova s-a clasat pe locul I la etapa interjudeţeană a acestor concursuri, organizată la sfârşitul săptămânii trecute în staţiunea Băile Herculane şi la care au participat echipaje din şapte judeţe: Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinţi, Olt, Vâlcea şi Caraş-Severin.

„Ne bucură faptul că voluntarii din Târnova au luat în serios această întrecere şi s-au pregătit pentru a câştiga. Sunt un exemplu pozitiv pentru multe servicii voluntare şi private din judeţul Caraş-Severin. Acum sperăm că vor confirma la faza naţională, unde le dorim mult succes“, a declarat col. Titus Susan, inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic“ al Judeţului Caraş-Severin.

Echipajul care a reprezentat judeţul nostru la categoria Servicii private pentru situaţii de urgenţă s-a clasat pe locul al IV-lea şi a primit premiul „Fair-play“.

Flavius Rotariu

Adaugă comentariu