Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Ca în fiecare sport, în fiecare club, şi la Secţia de Lupte a C.S. Şcolar-C.S. Municipal Reşiţa schimbul de generaţii este inevitabil. În aceste condiţii nici rezultatele la concursurile oficiale nu sunt cele dorite, aşteptate de antrenori şi de oficiali.

Şi totuşi, la Campionatele Naţionale de lupte rezervate copiilor, de la Târgovişte, au fost cucerite şase medalii, una de argint şi cinci de bronz. Reamintim, Doru Rusu este vicecampion naţional, iar Feri Teodor, Sabina Cenda, Răzvan Toderoi, Petrică Gheţău şi Cătălin Negru au revenit acasă cu medaliile de bronz.

Obişnuiţi cu zestre mai bogate, tehnicienii, prin vocea antrenorului emerit Ilie Ene, au motivat faptul că bilanţul este unul justificat, chiar dacă şi-ar fi dorit mai multe medalii şi mai strălucitoare: „Sigur, ne doream rezultate mai bune, dar este un schimb de generaţii. Mulţi sunt în primul an, la acest nivel de vârstă, alţii nu s-au încadrat în categoriile obişnuite de greutate. Dar, şi noi şi sportivii ne vom revanşa la alte competiţii. Ne-am întors la antrenamente şi suntem încrezători în talentul şi valoarea lor”.