Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Aşa cum JCS a anunţat săptămâna trecută, în conducerea PNL avem doi cărăşeni. Este vorba de primarul Caransebeşului, Marcel Vela, şi de preşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde.

Marcel Vela ocupă o funcţie executivă, vicepreşedinte pe probleme de administraţie, punându-şi astfel experienţa la bătaie, şi va coordona activitatea primarilor şi preşedinţilor liberali de consilii judeţene, în condiţiile în care Programul PNL „Statul liberal – A doua modernizare a României“ pune un accent deosebit pe reînnoirea administraţiei publice şi transformarea majoră a acesteia într-o structură orientată spre interesul cetăţeanului.

În ceea ce-l priveşte pe Sorin Frunzăverde, acesta şi-a păstrat funcţia de vicepreşedinte primită anul trecut odată cu trecerea sa în rândul liberalilor, mişcare salutată încă o dată, chiar de la tribuna Congresului PNL, de către Crin Antonescu: „Sorin Frunzăverde nu este doar unul dintre cei mai valoroşi oameni politici pe care i-a avut România în ultimii 20 de ani, v-o spun fără ezitare, este unul dintre oamenii cei mai valoroşi în politica României pentru că a vorbit puţin şi a făcut mult. Pentru noi, venirea lui Sorin Frunzăverde, într-un moment în care ceea ce numim regimul Băsescu era într-un apogeu de putere, a însemnat un efect extraordinar. (…) Sorin Frunzăverde a spus clar şi cu o voce puternică, autorizată, credibilă «mă duc la Partidul Naţional Liberal pentru că la PNL este dreapta». Îţi mulţumim, Sorin, şi fii binevenit încă o dată alături de noi!“

Suntem siguri că această funcţie îi onorează pe cei doi vicepreşedinţi liberali, dar îi şi obligă…

Nina Curiţa

5 Comments

 1. Marea Adunare Nationala , – sau ceea ce s-a numit Congresul PNL de saptamana trecuta, transformat de acum de ( fostul ) presedinte CRIN ANTONESCU, la porunca acestuia din urma a numit in loc sa alega 2 feluri de mari vicepresedinti – unii pe domenii, care probabil nu treceau de votul congresului si unii fara domenii de activitate , care de fapt reprezinta baza politica a PNL.
  Oricum felciitari domnului CRIN ANTONESCU, asa a reusit sa impace si capra si varza .
  HEIL CRIN !

  • „dragi toași și pretini”! toașu crin merită din plin recunoștința noastră, „a tutulol” pentru mărețele realizări din domeniul votului! 103% „dragi toași și pretini”!; cele mai mărețe și mari realizări obținute pe plan mondial „măi dragă măi” (în mod sigur ați uitat cuvintele băciucului iliescu referitoare la crinutz în momentul în care a fost ales prședinte pnl: „este un tânăr care promite și oricând va avea un loc în cadrul psd”! „măi dragă măi”!)

 2. ce a afacut PDL, PD am vazut, mai ales in Transporturi; autostrazi-ioc, cfr -ioc, tarom -spre ioc, flota -ioc, ioc, ioc, ioc, ioc. Haideti sa avem rabdarea chinezeasca si sa vedem ce fac si peste 2 ani sa-i acuzam.

 3. Addevarul poate ca este altul.
  Si-au impartit puterea din judet fiinca daca nu s-ar fi inteles, acum judetul era configurat politic altfel.
  Domnul Frunzaverde era inlocuit de Domnul Vela, la Caransebes era alt primar, iar „prietenia din tre partide putin deranjata.
  Asa ca: „LA VREMURI NOI” TOT NOI.

  Dar care este pretul acestei intelegeri puteti sa spuneti?

 4. Daca nu s-ar fi „inteles”, acum judetul era altfel configurat iar Domnul Frunzaverde era inlocuit de Domnul Vela.
  Astfel in Caransebes se pierdea puterea liberala.
  Cazand la „pace”, in judet nimic nu a fost schimbat.

  Asa ca: „LA VREMURI NOI” tot noi.

Adaugă comentariu