Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Școlar Reșița a disputat miercuri, 13 februarie, un nou joc amical cu formația CSM Lugoj. De această dată, rosso-nerii s-au impus cu scorul de 3-0 în deplasarea de la Lugoj, după ce în urmă cu aproximativ două săptămâni, reșițenii au trecut si pe teren propriu, cu 2-0, de colegii de serie din Timiș.

Golurile echipei din Valea Domanului au fost înscrise de Săulescu, Toma și Staicu. Antrenorul Leontin Doană a trimis în teren încă din primul minut următoarea formație: Toader, Szijj, Bactăr, Săndescu, Vadasis, Mierlici, Breșneni , Săulescu, Vădrariu, Staicu și Ene. Au mai intrat pe teren Zimmermann, Banac, Bagherea, Musteța ,Toma, Babei și Vlădia.

Antrenorul lugojenilor, Ilie Rotariu, a apreciat valoarea elevilor lui Leo Doană, pe care îi vede în Liga a II-a: „Acest meciuri de pregătire au fost foarte bune pentru noi. Avem o echipă tânără, fără experiență, iar aceste meciuri ne prind tare bine. Ne-am testat cu o echipă reșițeană care, zic eu, are una dintre primele șanse la promovare în Liga a II-a. Primele trei echipe din această serie cu șanse la promovare, în funcție de jocul prestat în turul campionatului, ar fi CSM Reșița, Șoimii Lipova și Metalurgistul Cugir”.

Următorul amical al reșițenilor va fi joi, 14 februarie, de la ora 16:30, pe terenul sintetic din Valea Domanului, cu Progresul Ezeriș.

Adaugă comentariu