Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Încă de la primă oră, artistul plastic Bogdan Piperiu şi soţia sa Laura au votat la Consulatul Onorific al României din Salzburg.

Departe de casa de la Moniom, la doar două zile distanţă, fiindcă vineri îşi aduna încă lucrările de la Muzeul Banatului Montan, unde, recent, a avut avut o expoziţie de pictură, artistul plastic Bogdan Piperiu s-a oprit Austria, în drum spre Tuttlingen, Germania, unde locuieşte de câţiva ani, pentru a nu rata şansa de a-şi exercita dreptul la vot. El a votat, împreună cu soţia sa, Laura, la Consulatul României din Salzburg, încă de la prima oră, când s-au deschis uşile Consulatului: „Am stat la coadă! precizează Laura Piperiu. La ora 7 (şapte) punct, au deschis secţia de votare, iar la ora 7.15 ieşeam deja. Am fost între primii votanţi!”.

Ei scriu pe pagina lor de socializare că sunt convinşi că votul lor contează, asta pentru că vor să asigure pentru fiul lor un viitor mai bun, indiferent că acesta va fi în Germania, în altă ţară din Europa sau acasă, la Reşiţa.

Adaugă comentariu