Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – …dacă se poate chiar în PNL, în ceea ce înseamnă dreapta! „Cu stânga nu poţi să îţi faci nici cruce“, nu o spun eu, ci a spus-o Ţuţea, a mai precizat edilul Reşiţei.

După o perioadă lungă în care nu a mai ţinut o conferinţă politică, primvicepreşedintele PNL Caraș-Severin, Nelu Popa, a vorbit joi, 18 aprilie, despre faptul că vrea ca lunar să atragă tineri în organizaţia liberală. „Suntem dispuşi în a primi în PNL adeziuni de la tineri . Eu personal mi-am propus ca lunar să aduc tineri noi în PNL Reşiţa“, a precizat primarul Reşiţei.

În conferinţa de joi au fost prezentaţi şi câţiva tineri care au plecat de la ALDE la PNL, în frunte cu fostul şef al tinerilor ALDE, Cătălin Roşu. Acesta şi-a exprimat speranţa că vor face o echipă puternică în PNL. „Tinerii trebuie să ia exemplul meu. Eu dacă nu eram în PNL nu ajungeam primar. Din afară nu se pot schimba lucrurile. Vreau ca noi, liberalii, să convingem oamenii să meargă cu dreapta. Cu stânga nu poţi să îţi faci nici cruce, spunea Ţuţea. PNL a făcut o greşeală în 2012 când s-a băgat în acel USL, o greşeală ce nu va fi uitată uşor de oameni, dar eu zic că oamenii inteligenţi vor vota doctrinar. Am asistat la Timişoara la un eveniment frumos, cu oameni frumoşi. Comparativ cu Craiova, unde oamenii ăia nu ştiau ce caută acolo, eu zic că liberalii se diferenţiază“, a precizat Nelu Popa.

Cât despre liberalism, primarul Reşiţei a spus că „liberalismul înseamnă să faci cât poţi de mult şi să le dai ceva şi celor care nu au şansa să facă. Liberalismul nu înseamnă să pleci de la lucru la 8 seara şi să împarţi cu cei care joacă table de la 2 ziua. Eu nu vreau să împart cu ăia. Asta nu este liberalism, ci altceva“.

La conferinţă, liderului PNL i-au fost alături şeful TNL Timiş, Cosmin Şandru şi secretarul TNL pe regiune, Andrei Apostol.

1 Comment

  1. Bibanii se azi,sacalii de maine!Cea mai oribila troaca de porci-politica,refugiul oamenilor impotenti profesional si carora nu le place munca!

Adaugă comentariu